Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire van meg az a jelenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van meg az a jelenség hogy a nők sírnak hogy nincs egy normális férfi mert mindegyik hűtlen, mindegyik csak azt akarja, közben meg csomó tisztességes hűséges rendes férfi lenne csak azok nem vonzóak számukra?

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 16:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Én tanusítom, hogy a ronda is meg tud csalni:D Nem is adtam többet esélyt olyannak, aki nem jött be külsőre, csak mert "szép" a belsője.
2023. nov. 11. 18:42
 12/31 anonim ***** válasza:
78%

Ez nekem is olyan furcsa hogy sokan úgy írják mintha a megcsalás az ilyen szupermodellek privilegiuma lenne. Közeli ismerősök közt is tudok olyan volt hazasokat ahol a férfi ment félre többször, annak ellenére hogy bőven szebb nő volt az exfelesége, mint amennyire ő jó faszi. Ami ennél is furabb hogy sokszor olyan nővel dugnak félre aki amúgy nem olyan jó nő mint a feleségük. Tudok olyat is hogy átlagos lány csalt meg átlagos srácot, olyat is hogy csalták egymást odavissza, és persze olyat is hogy szep emberek nem hűségesek egymáshoz.

Én értem és egyetértek hogy a külső nagyon sokat számít de azért az élet és az emberi viszonyok elég kaotikusak tudnak lenni.

Ráadásul vannak közegek ahol a szempontrendszer is teljesen megváltozik, vállalati közegben pl vállalati vezetői szinten olyan férfiak váltogatják a nőket akik egyébként semmi ilyen modell "Chad" vonással nem bírnak. Sok ilyet tapasztaltam, hallottam gyakornokként.

2023. nov. 11. 18:55
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

#6 Valóban nem ezt mondtam.Hanem azt, hogy mindenkinek az erényei, esetleg a gyengeségei akkor mutatkoznak meg, ha meg kell magát mérettetni valós szituációban.Amíg nincs rá reális lehetőség sem, hogy megmérettesd magad, addig annyit is ér a szavad.

Egy ocsmány férfi hűsége pontosan ugyanolyan, mint mikor azt mondom, hogy úgy szeretlek, hogy a csillagokat is lehoznám neked az égről.Ez nagyon szép, meg jó, csak éppen tétje nincs a dolognak.

2023. nov. 11. 19:33
 14/31 anonim ***** válasza:
76%
#12 Hát pontosan erről van szó.Hogy aki nagyon ronda, az csak azért hűséges(tisztelet a kivételnek), mert nincs rá lehetősége, hogy hűtlen legyen.DE HA VAN, akkor az első adandó alkalommal megteszi.Hamarabb is, mint a jó pasi.Pont azért, mert a jó pasinak van rá lehetősége, ezért tud dönteni.Az ocsmány, akinek meg nincs lehetősége úgy van vele, "ha má' egyszer adódott ilyen az életemben, akkor ki ne hagyjam má'!"
2023. nov. 11. 19:35
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

#10 Semmi gond a ronda férfiakkal, próbálkozzanak a ronda nőknél.Érdekes, a kedvesrendes ronda férfi is csak szép nőt akar, hiszen erről szólt a kérdés.

Te is azon nyafogsz, hogy "felszínes" a szép nő, mert nem kell neki a ronda faszi.De a kedvesrendeshűséges ronda faszinak miért nem jó egy ocsmány nő?Pedig szerintetek boldogok lennének együtt.

2023. nov. 11. 19:40
 16/31 anonim ***** válasza:
66%

A nőkben általában él egy olyan romantikus elképzelés, hogy ők majd megszelídítenek egy igazi vadlovat, aki onnantól hűséges társuk lesz, csak velük és senki mással, jóban, rosszban...

A valóság közben az, hogy az ilyen vadlovak legtöbbször ledobják, néha meg is tapossák őket, mert nincs meg bennük a kellő tudás és alázat a megszelídítésükhöz. Eleve szelíd vagy mások által már megszelídített ló nem kell, mert az meg milyen már és különben azok is vadak lennének, ha lenne rá lehetőségük.

2023. nov. 12. 08:03
 17/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem a szelíd ló nem kell, hanem a kövér, kopaszodó, ragyás, társadalmilag analfabéta ló.
2023. nov. 12. 08:51
 18/31 anonim ***** válasza:
26%
Akik lepontozták a #2-es válaszomat, azok szerint nem kell szexuális vonzalom egy kapcsolathoz, vagy a rondák atuomatikusan hűségesek?
2023. nov. 12. 08:52
 19/31 anonim ***** válasza:
17%
17: Egy így rendben is van, csak ha nem kövér, kopaszodó, társadalmilag analfabéta férfi kell, azért cserébe a nőnek is nyújtania kell valamit, azon túl, hogy nő és hogy fiatal. Sokszor itt bukik a mutatvány.
2023. nov. 12. 08:58
 20/31 anonim ***** válasza:
71%

Mit képzelsz magadról 19#?

Méghogy egy nőnek nyújtania kellene bármit is?!?

Nem szégyelled magadat?!

2023. nov. 12. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!