Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek becsavarodni ha az izraeli-gázai helyzetben is csak azt látom, hogy mikor fog már apadni a férfitöbblet és mikor fognak már női bevándorlók is jönni?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy ez már beteges, de ezek szerint bele vagyok betegedve a férfitöbbletbe ami Magyarországon uralkodik. Az ukrán háborúval sem volt szerencsénk, sok nő menekült onnan de nem ide jöttek, egy darab sem ide jött, hanem Nyugatra. Az ukránok eleve sem tartanak minket igazi európai nemzetnek, hanem lenéznek minket a csóróságunk és ázsiai származásunk miatt.

Most megint felcsillant a szemem a hírek hallatán, hogy háború tört ki a közel keleten, sok zsidó lakik itt, így lehet ide is jönnek menekültek akik között nők is lesznek akik hajlandóak lennének ismerkedni magyar férfival. Csak van egy kis gond: Izraelben valódi egyenjogúság van, a nők is hadkötelesek.. ők sem jöhetnek.

Ez már szerintetek is beteges, hogy mindenben a férfitöbbletet látom, és már egy háborútól is csak azt tudom remélni hogy javuljon a nemek aránya?

2023. nov. 11. 11:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

39#

Már írtam hogy van párom, párkapcsolatban élek.

Tehát nekem édesmindegy mit csinálsz, kitől undorodsz

A lényeg az hogy ennek ellenére tudom hogy a férfitöbblet létező probléma, amit meg lehetne és kellene oldani. Csak a privilégiumotok fontosabb

2023. nov. 12. 08:53
 42/46 anonim ***** válasza:
96%

41

Te ritka szerencsétlen! Nincs senkinek semmilyen privilégiuma. Nem is értem, miről zagyválsz. Férfi többlet sincs, nő többlet van.

A fiatal korosztályban van minimális, de ez is lényegtelen, mert rengeteg szingli nő van, vagyis "nem fogytak el"

2023. nov. 12. 14:19
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
42-es, ha lényegtelen miért mondod, hogy nő többlet van? Ami amúgy csak az idős korosztály miatt van.
2023. nov. 12. 14:24
 44/46 anonim ***** válasza:
0%

Ha olyan lényegtelen tényező az a férfitöbblet, akkor miért tagadjátok olyan veszettül a létezését?

Ezt nem tudom megérteni

"mert rengeteg szingli nő van, vagyis "nem fogytak el""

Pont hogy nincs szingli nő, alig találni. Aki kicsit is vonzó, benne van a felső 80-90%-ban, az pillanatok alatt párt talál ha igazán akar. Ez a valóság amivel egy mai férfi szembesül, miközben tömegével vannak szingli férfiak akik teljesen reménytelenül tengődnek, le sincsen fosva hogy nem találnak senkit sem, hiszen nincs választék, nincsenek szingli nők

2023. nov. 12. 15:49
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

44

Vannak szingli nők, csak általában véve a nők jobban elvannak szingliként, mint a pasik, ezért kevésbé ismerkednek

A 43-mas lepontozása rámutatott arra, hogy az emberek nem értik a költői kérdést és ráadásul kettősmércét használnak

2023. nov. 12. 15:57
 46/46 anonim ***** válasza:
34%
Igen mert a hülye Orbán elriasztotta az Ukrán menekülteket
2024. jan. 1. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!