Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezzel megdőlt az általában incelek által hangoztatott férfitöbblet probléma?
Valóban van egy férfitöbblet a társadalomban, ugyanis több férfi születik, viszont láttam egy előadást evolúcióbiológustól, aki a homoszexualitást kutatja és bizony meglepett hogy jóval több homoszexuális férfi mint nő, így ez a férfitöbblet elméletük már nagyon nem is érvényesül...
Valamivel (számottevő mértékben) több a homo férfi mint nő, ez pomtosan a férfitöbblet következménye. Az evolúció dolgozik, és mivel ordító a nőhiány fiatal korban ezért a férfiak nagyobb része lesz homoszexuális, igazodva a helyzethez.
Azonban kár a gőzért!
Én kiszámoltam már régebben, ha beleszámítjuk ezt is a dologba, akkor is csak az jön ki hogy nem 6%-os férfitöbblettel kell számolni, hanem csak 5%-al
Nem változtatja meg a problémát, kúlönben nem volna probléma
"Ne csak a születések számát nézzétek már meg, hanem azt is, hogy az egy év alatt meghalt babák között 10% különbség van a neveket nézve."
Ha a nyomorult életedben láttál volna egyetlen rendes korfát is, nem hordanál össze ilyen ostobaságokat, mindenféle tudás nélküli okoskodásokat.
De szerintem azt sem tudod hogy a korfát eszik-e vagy isszák
"kíváncsi lennék erre a számolásra..."
Kíváncsi is lehetnél, de valójában mint régen kiderült kicsit sem érdekelnek titeket a tények. Jópárszor át lett ez itt futva, belinkelt adatokkal, számolással mindennel, aztán a vége az lett, hogy mivel nemigen tudtok mit kezdeni a kész tényekkel, ezért inkább töröltettétek a kérdésemet, válaszaimat. Így meg nem fogok belemenni ugyanilyen meddő vitába, hiszen ha törik ha szakad akkor is ragaszkodni fogtok ahhoz hogy a tények márpedig hazugság és különben sem számít. Már maga ez a kettös érvelés ellentmondásos, hiszen ha nincs jelentősége, akkor miért tagadjátok ilyen görcsösen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!