Valós probléma a macskák száma vagy csak pár megszállott hangoztatja az ivartalanítást?
Valós probléma. Ugyanis a macskák túlszaporodnak, fogyasztanak, hulladékot termelnek, teleszemetelik plasztikkal az óceánokat, de amióta a covidtól rettegnek, maszokkal is teleszórták a Földet. Az eszetlen utazgatásaikkal, és energiaigényükkel gyorsítják a felmelegedést.
Mindenképpen az a legfontosabb, hogy ivartalanítsuk a macskákat. Különben el fog tűnni Hollandia meg Nord- / Ostfriesland.
Alapvetően az egyik gond, hogy sok van belőlük(bár én nagyon szeretem őket). Ha szaporodnak ész nélkül, akkor a vége az, hogy kirakjék őket az utcára, agyonyütik a kölyöket a suttyó félék, stb.
Ezen kívül az ivartalanított macska kevésbé agresszív, kevésbé csatangol el. Kisebb esélye van arra, hogy komolyabb harcba csöppenjen bele ami miatt sérüléseket szerezhet.
Persze nem garancia ez se semmire, de csökkenti a kockázatokat.
Szóval hasznos lépés mindenképpen.
Attól, hogy vannak komolyabb problémák, ezt még nem kell asztal alá söpörni.
Ennyi erővel nem állok meg kocsival a pirosnál se, mert mit'tom én , Etiópában éheznek.
#9-es örülök, hogy nem kellett ezt megélnem velük. El tudom képzelni milyen lehet. :/
#7-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!