Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezzel megdőlt az általában incelek által hangoztatott férfitöbblet probléma?
Valóban van egy férfitöbblet a társadalomban, ugyanis több férfi születik, viszont láttam egy előadást evolúcióbiológustól, aki a homoszexualitást kutatja és bizony meglepett hogy jóval több homoszexuális férfi mint nő, így ez a férfitöbblet elméletük már nagyon nem is érvényesül...
hát ha a 40+ pasik nem a csitriket kergetnék máris nem lenne gond
de a pasik maguk generálják a problémájukat azzal h nem a saját korosztályukban ismerkednek
Tehát én generálom magamnak a problémát, hogy idősebb pasik az én korosztályomban ismerkednek, és ezek szerint össue is jönnek velük a csajok (szabad akarat, stb), mert én is férfi vagyok, és a heti férfiülésen egyöntetűen megszavaztuk, meg persze a lányok is belementek ebbe, elvégre összejönnek az idősebb pasikkal.
Hogy lehet valakinek ilyen egyszerű a világképe, de komolyan.
40 felett már kevesen akarnak a saját korosztályukkal ismerkedni.
Én sem akarok, nőként.
"Ebben az esetben a fiatal férfiakat, akik sírnak a hiányzó nők miatt, tegyük párba a 70 éves özvegyekkel, és akkor probléma megoldva."
Mondom, rendben. Anyádat is párba tesszük az incelekkel, és akkor meg is oldjuk a dolgokat.
Csak anyád el ne veszítse a megélhetését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!