Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ezzel megdőlt az általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezzel megdőlt az általában incelek által hangoztatott férfitöbblet probléma?

Figyelt kérdés

Valóban van egy férfitöbblet a társadalomban, ugyanis több férfi születik, viszont láttam egy előadást evolúcióbiológustól, aki a homoszexualitást kutatja és bizony meglepett hogy jóval több homoszexuális férfi mint nő, így ez a férfitöbblet elméletük már nagyon nem is érvényesül...

[link]

2023. okt. 30. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
#9 Attól, hogy paraszt vagy még nem lesz igazad. De tudod mit? Legyen most igazad, nézzük az egész korfát. Ebben az esetben a fiatal férfiakat, akik sírnak a hiányzó nők miatt, tegyük párba a 70 éves özvegyekkel, és akkor probléma megoldva.
2023. okt. 30. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Frappáns válasz ez. Gondolom az alkesz haveroknak ilyenkor az orrukon folyik vissza a fröccs a nevetéstől.
2023. okt. 30. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

hát ha a 40+ pasik nem a csitriket kergetnék máris nem lenne gond

de a pasik maguk generálják a problémájukat azzal h nem a saját korosztályukban ismerkednek

2023. okt. 30. 19:25
 14/18 A kérdező kommentje:
14. így van
2023. okt. 30. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
22%

Tehát én generálom magamnak a problémát, hogy idősebb pasik az én korosztályomban ismerkednek, és ezek szerint össue is jönnek velük a csajok (szabad akarat, stb), mert én is férfi vagyok, és a heti férfiülésen egyöntetűen megszavaztuk, meg persze a lányok is belementek ebbe, elvégre összejönnek az idősebb pasikkal.

Hogy lehet valakinek ilyen egyszerű a világképe, de komolyan.

2023. okt. 30. 19:55
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

40 felett már kevesen akarnak a saját korosztályukkal ismerkedni.

Én sem akarok, nőként.

2023. okt. 30. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ebben az esetben a fiatal férfiakat, akik sírnak a hiányzó nők miatt, tegyük párba a 70 éves özvegyekkel, és akkor probléma megoldva."

Mondom, rendben. Anyádat is párba tesszük az incelekkel, és akkor meg is oldjuk a dolgokat.

Csak anyád el ne veszítse a megélhetését!

2023. okt. 31. 05:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyítva és jelenleg nem is lehet minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy melyik nemből, esetleg melyik korosztályból, melyik rasszból hányan homoszexuálisok. Önbevallás alapján megy, a többi csak az erre alapuló feltételezés.
2023. okt. 31. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!