Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek becsavarodni ha az izraeli-gázai helyzetben is csak azt látom, hogy mikor fog már apadni a férfitöbblet és mikor fognak már női bevándorlók is jönni?
Sokan mondják, hogy ez már beteges, de ezek szerint bele vagyok betegedve a férfitöbbletbe ami Magyarországon uralkodik. Az ukrán háborúval sem volt szerencsénk, sok nő menekült onnan de nem ide jöttek, egy darab sem ide jött, hanem Nyugatra. Az ukránok eleve sem tartanak minket igazi európai nemzetnek, hanem lenéznek minket a csóróságunk és ázsiai származásunk miatt.
Most megint felcsillant a szemem a hírek hallatán, hogy háború tört ki a közel keleten, sok zsidó lakik itt, így lehet ide is jönnek menekültek akik között nők is lesznek akik hajlandóak lennének ismerkedni magyar férfival. Csak van egy kis gond: Izraelben valódi egyenjogúság van, a nők is hadkötelesek.. ők sem jöhetnek.
Ez már szerintetek is beteges, hogy mindenben a férfitöbbletet látom, és már egy háborútól is csak azt tudom remélni hogy javuljon a nemek aránya?
Dehogy súlyos probléma a férfi többlet. Országon 20 és 35 között kb 60 ezerrel van több férfi, ami az ország egész lakosságát nézve egyáltalán nem súlyos férfi többlet és akkor itt még nem beszéltünk arról, akik homoszexuálisok, akik alapból nem is akarnak kapcsolatot, se arról, hogy a kapcsolatok napi szinten bomlanak fel és jönnek létre, mivel igen ritka h valaki 18 évesen összejön a másikkal és élete végéig vele is marad.
Többször láttam nyígni az inceleket pl h Pesten mennyivel több férfi van mindenhol és itt különösen nehéz ismerkedni, miközben ha valahol, akkor pont Pesten nincsen semmiféle férfitöbblet.
Aztán ugyan mi lenne az az állítólagos "elfogadható" megoldás? Max nektek lenne elfogadható, mert itt szoktak jönni a nők (meg sokszor a jóképű férfiak) jogait erősen csorbító nagy "ötletek".
30#
Természetesen nem
A megoldás a lombikbébi program ingyenessé tétele és kiterjesztése lenne azzal az apró megkötéssel, hogy a születendő gyerek neme kizárólag lány lehet, ha nincs egészségügyi kockázata
Tudom hogy nem lesz soha ilyen megoldás sem, hiszen a nőközpontú társadalomnak nem érdeke a nők értékének normalizálása, hiszen akkor egyenrangúvá válnának a büdös férfiakkal. Micsoda csapás volna az számukra, jaj!
32
Pedig az lett volna a másik tippem, hogy termeljünk nőket, de azt hittem még tippnek is nevetséges lenne... LOL
#32 Ez pont ugyanolyan beteg és elvetemült ötlet, mint az összes többi incel kreálmány.
Egészséges nőket mi a bús fenének tennének ki a lombikkal járó rengeteg kellemetlenségnek, vizsgálatnak, fájdalomnak és kockáztatnak, ha spontán is képesek teherbe esni?? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Normális embernek mindegy a gyerek neme, csak egészséges legyen!
Az pedig egyenesen nevetséges, hogy egy minimális, egyáltalán nem számottevő férfi többlet miatt - ami valójában nem több annál, mint hogy egy csapat incel nem dugja hova dugni a farkát - nőket vessenek alá egy ilyen teljesen szükségtelen és megterhelő folyamatnak. Olyan ötlettel állj elő, ami a saját kontódra és a saját lelki/testi egészséged rovására megy, ne pedig mások fszával verd a csalánt!
Barátnőm keresztül ment ezen az egész lombik hercehúrcán, iszonyat megviselte és rengeteg fájdalommal járt, hülye lenne, aki ennek önként vetné alá magát, ha közben természetes úton is gond nélkül teherbe tud esni.
36.
"Normális embernek mindegy a gyerek neme, csak egészséges legyen!"
Kína összes középkorú embere mérgesen néz a kommentre.
"Egészséges nőket mi a bús fenének tennének ki a lombikkal járó rengeteg kellemetlenségnek, vizsgálatnak, fájdalomnak és kockáztatnak, ha spontán is képesek teherbe esni?? Ezt te sem gondolhatod komolyan."
Természetesen nem gondoltam ilyet sehogy sem, nemhogy komolyan.
Fájdalmasan gyenge itt az értelmi színvonal, semmi szövegértés
Természetesen csakis akkor lenne lombikbébi ha szükséges, sehol nem volt szó kötelező lombikozásról
Csak arról hogy nem korlátoznák az ilyen beavatkozások számát, hanem több pénzt tennének bele a működésébe, hogy elérhető legyen minden magyar nő számára aki érintett
Aztán mire mennél vele ha a direkt gyártott szép nők mind undorral fordulnának el tőled, és inkább akaszkodnanak húszan ugyanarra a jó pasira, vagy lennének leszbik, minthogy veled legyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!