Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek becsavarodni ha az izraeli-gázai helyzetben is csak azt látom, hogy mikor fog már apadni a férfitöbblet és mikor fognak már női bevándorlók is jönni?
Sokan mondják, hogy ez már beteges, de ezek szerint bele vagyok betegedve a férfitöbbletbe ami Magyarországon uralkodik. Az ukrán háborúval sem volt szerencsénk, sok nő menekült onnan de nem ide jöttek, egy darab sem ide jött, hanem Nyugatra. Az ukránok eleve sem tartanak minket igazi európai nemzetnek, hanem lenéznek minket a csóróságunk és ázsiai származásunk miatt.
Most megint felcsillant a szemem a hírek hallatán, hogy háború tört ki a közel keleten, sok zsidó lakik itt, így lehet ide is jönnek menekültek akik között nők is lesznek akik hajlandóak lennének ismerkedni magyar férfival. Csak van egy kis gond: Izraelben valódi egyenjogúság van, a nők is hadkötelesek.. ők sem jöhetnek.
Ez már szerintetek is beteges, hogy mindenben a férfitöbbletet látom, és már egy háborútól is csak azt tudom remélni hogy javuljon a nemek aránya?
Hiába lenne több nő, ha sehogysem kellesz egyiknek sem. 🤷♀️
Igen, beteg vagy.
A 3. világháború tényleg megoldja a problémát
Jóég tudja mikor lesz az
Ez nagyon beteg! Ezrek, százezrek szenvedéséről, haláláról is csak a farkad jut eszedbe!
Szerintem fordítsd meg a dolgot, menj ki te is harcolni, jól mondod, ott nők is bőven vannak a seregben! Bár ezzel a mentalitással neked akkor se lenne nőd, ha te maradnál az utolsó férfi a világon...
2.
2007-ben zárták be. Legyél már korszerű, ember!
Kezdesz..? te már rég be vagy csavarodva évek óta.
#3 Szerintem ha ti maradnátok az egyetlen férfiak a bolygón, a nők millióival összezárva.. akkor is nemet mondanának rátok, mind 1től 1ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!