Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek becsavarodni ha az izraeli-gázai helyzetben is csak azt látom, hogy mikor fog már apadni a férfitöbblet és mikor fognak már női bevándorlók is jönni?
Sokan mondják, hogy ez már beteges, de ezek szerint bele vagyok betegedve a férfitöbbletbe ami Magyarországon uralkodik. Az ukrán háborúval sem volt szerencsénk, sok nő menekült onnan de nem ide jöttek, egy darab sem ide jött, hanem Nyugatra. Az ukránok eleve sem tartanak minket igazi európai nemzetnek, hanem lenéznek minket a csóróságunk és ázsiai származásunk miatt.
Most megint felcsillant a szemem a hírek hallatán, hogy háború tört ki a közel keleten, sok zsidó lakik itt, így lehet ide is jönnek menekültek akik között nők is lesznek akik hajlandóak lennének ismerkedni magyar férfival. Csak van egy kis gond: Izraelben valódi egyenjogúság van, a nők is hadkötelesek.. ők sem jöhetnek.
Ez már szerintetek is beteges, hogy mindenben a férfitöbbletet látom, és már egy háborútól is csak azt tudom remélni hogy javuljon a nemek aránya?
Igazad van, én még nőtől se itt se a valóságban nem hallottam olyat hogy azért mert nem jut neki farok, mások halálát kívánja.
Amúgy meg rohadtul nincs férfitöbblet, inkább nőtöbblet van, ugyanis normális férfi sokkal több van külföldön, mint normális nő. Az ilyen selejtes ittmaradottak mint te is, meg nem kellenek senkinek, a nők elvannak egyedül is, legfeljebb külön fiókjuk van a vibrátoroknak.
Egyébként a normális nők is sokszor bajban vannak, pont ezért amit mondtam, mert a normális pasik egy -talán nagyobb- resze kiment külföldre, az ittmaradtak meg gyorsan elkelnek.
18
Nö többlet van.
Látsz bárhol is hisztizo nőket emiatt?
24.
Az offline térben gyakoribb, pl. fodrászatokban szoktak nagy kárálások lenni, hogy "az ilyen-olyan-amolyan jelző férfiak ilyenek meg olyanok"
26.
Szerintem is csak kitaláció, de oka van. A kérdező meg a többi incel is kettő dolgot tehet. Egy: Kitalál valami ilyen hülyeséget. Kettő: Magába néz és felemészti magát, mert tudja, hogy ő maga a hibás. Ez utóbbi nagyon sok szenvedéssel jár, én ebben élek, régóta (és ezért nem vagyok incel, mert tudatosítottam már sok dolgot magamban). Tudom, hogy sokan nem akarják ezt. Egyszerűbb a többlet, csedek meg a többi hülyeség.
Az az igazság, hogy az ukrán nők nagyon is komoly potenciált jelentettek, csakhát kis részük itthon, nagy részük természetesen nyugaton jelentett enyhülést a férfitöbblet katasztrófájában.
Aztán sokan vissza is tértek, majd újból kimentek Ukrajnából.
Az incel probléma megoldásától persze nagyon messze van az a segítség ami az ukrán nők bevándorlása okozott. Csekély enyhülést hozott egy súlyos problémában
27#
Nekem barátnőm van, boldog párkapcsolatban élő férfi vagyok
Ettől függetlenül tisztában vagyok vele hogy a férfitöbblet súlyos probléma, amit a társadalomnak kezelnie kellene, van rá teljesen elfogadható megoldás. Nem kell megölni hozzá senkit sem
29
Mi a megoldás? Nők háremet tartanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!