Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olvasom egyre többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olvasom egyre többet társkereső hirdetésben, hogy olyan férfit keresek aki tudja mi kell egy nőnek?

Figyelt kérdés
Egyre több társkereső hirdetést latok olyan szöveggel, hogy keresek egy férfit aki tudja, hogy mi kell a nőnek. Csak én azt látom problémának, hogy a nők maguk sem tudják mi kell nekik miért egy férfitól várjákel, hogy helyettük megfejtse?

2023. nov. 11. 01:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
Én biztos kerülném azokat a nőket, akik ezt kiírják. Már csak abból kiindulva, hogy én sem állnék szóba olyan pasivel, aki azt hangoztatja, hogy neki olyan nő kell, "aki tudja, mi kell a férfinek".
2023. nov. 11. 14:17
 22/24 A kérdező kommentje:

21/

Köszi de már túl vagyok rajta.Van mikor a párosítás jó és mégsem úgy jön össze ahogy kéne.Nem lehet csak fekete fehéren nézni a dolgokat.

2023. nov. 11. 14:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Én inkább azt írnám ki hogy: Olyan nőt keresek aki tudja hogy mi kellene egy férfinak.

Itt most nem arról beszélek hogy a lyukait adja csak ide meg hogy egésznap a száját puszilgassam hanem lehessen vele normálisan az élet dolgairól elbeszélgetni és tudjon őszintén szeretni és még mellette hűséges is lenni. Az együttlét a 2.legyen!

2023. nov. 12. 06:03
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
32. Ez visszafelé szexizmus. A 21. században csak a nőknek lehetnek elvárásaik, ők az elnyomott réteg! Tehát a párválasztásnál kizárólag csak az ő érdekeik a fontosak. A férfiaknak kuss a neve.
2023. nov. 12. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!