Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Velem miért nem akar összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

99Marcinho99 kérdése:

Velem miért nem akar összejönni senki?

Figyelt kérdés

Én egy fitneszes, és nagyon sportos fiú vagyok... Minden sportot imádok... főleg kondizok. Egézszégesen élek. Kedves, barátságos vagyok..

Na, magan sem tudom hogy jóképű vagyok-e, vagy helyes. Azt mondják igen. akkor miért nem sikerült barátkozni/csajozni? Szombathely mellett lakom mintha nem lenne itt senki.. Jól dolgozom sokat keresek, de nem a pénzt érdekel. Meg kell mondanom hogy hallássérült vagyok. Lehet hogy emiatt nem akarnak velem ismerkedni? :/ Vagy csak túl béna vagyok? Szerintetek? És köszönöm a válaszokat :)

24/F

2022. nov. 1. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehat az osszes felszines dolgot kimaxoltad es meg mindig nincs siker? Nahat, ha ezt Balazska olvasna, biztos lenne tippje.
2022. nov. 1. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha anyukád mondta hogy jóképű vagy, az nem ér!
2022. nov. 1. 18:29
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

9x-es testépítőbajnokom, te vagy az?

:D

No, akkor meg is van, hogy miért.

2022. nov. 1. 18:31
 4/8 anonim válasza:
94%
Hadd monjak valamit: Rengeteg lány barátomtól hallottam, hogy a közhiedelemmel ellentétben, te amit az első mondatban jellemeztél magadról, az a lányok számára egyáltalán nem vonzó, főleg ha ezt Te így ki is emeled, 1-2 randi során, a nőben ilyenkor csak egy dolog cikázik a fejében: Na, ez is többet fog foglalkozni magával, mint velem.
2022. nov. 1. 18:36
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Milyen ember vagy belül? Az hogy hallássérült vagy engem speciel nem érdekelne. Csomó külsőséget emelték ki de arról nem beszéltél te milyen személyiség vagy. A komoly nőket inkább ez érdekli .
2022. nov. 1. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
#3 neeem, ő "csak" 8×-os bajnok volt, de neki már minden nő megvan, minimum kétszer :D
2022. nov. 1. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

Elmondanám h igen is megnyalna minden csaj ha edzett a tested

De te mint pasi, adsz jeleket a nőknek?

Megismerteted magad?

Mert ha nem ez így nagyon nehéz 😗🙂

38N

2022. nov. 2. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 nyald meg a testem baby jelzés jó lesz? 😄
2022. nov. 14. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!