Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy vele még senki nem akart összejönni?
Figyelt kérdés
Valószínűleg a külsőségek miatt...
28/F
2021. dec. 1. 00:35
2/9 A kérdező kommentje:
Szomorú :(
2021. dec. 1. 01:35
5/9 anonim válasza:
Velem se akar senki. Bár nem is nagyon találkozok nőkkel és soha nem is próbálkoztam, szóval csak annyit tudok kijelenteni, hogy soha senkinek nem tetszettem és senki nem kezdeményezett nálam, jeleket se küldött, semmi. Nem zavar igazából, egyedüli életet tervezek.
6/9 anonim válasza:
jaja, a külsőd miatt. 130 kilós, hiányos szakállú kollégám meg falja a nőket...
járjatok társaságba...
7/9 anonim válasza:
84 kg vagyok fasza csávó mégse akar velem senki összejönni. Szerinted???
35F Incel
8/9 anonim válasza:
Igen.
Borzalmasak a szociális készségeim, emellé még alacsony is vagyok.
9/9 anonim válasza:
Igen.
Az életbe nem közeledett felém senki,jeleket se kaptam.
Társkeresőn írtak páran,de mindig kiderült,hogy teljesen komolytalan volt.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!