Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi egy párt alkotun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi egy párt alkotunk? Nem tudok kiigazodni rajta.

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, egy internetes társkeresőn összeismerkedtem egy fiúval, aki 21 éves. Már elég sokszor találkoztunk, volt kézfogástól kezdve összebújásokon át, rengeteg csók is. Viszont... Én azt nem tudom, hogy akkor mi most mik vagyunk? Nem jelentettük be hogy egy párt alkotunk, úgy érzem az én részemről még kifejszetten nincs is szerelem... Szerintem felőle sincsenek meg ezek az érzelmek. Míg én alig várom hogy írjon nekem és egy kicsit tudjunk chatelni, addig ő van hogy elérhető és meg se nézi az üzeneteimet. Vagy csak szimplán órákba telik mire válaszol. Először azt gondoltam biztos nagyon elfoglalt, tanulnia kell, háztartást kell vinnie stb., de már kezdem azt érezni hogy rajtam kívül mással is találkozgat.

Még ő is, és én is fent vagyok a társkeresőn, egyikünk sem említette meg hogy "na akkor, most közösen töröljük le a profilunkat".

Mit gondoltok? Hétvégén találkozok vele, esetleg kérdezzek rá? Vagy inkább hagyjam és keressek egy olyan fiút, akinél biztos szerelem lesz? Tanácstalan vagyok egy kicsit...

2023. ápr. 14. 07:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ugy tekint rád mint egy szexpartner. Elovesz mikor eppen nincs más, de ha jon jobb akkor majd tiplizni fog.
2023. ápr. 14. 07:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy én is így gondolom mostanában.
2023. ápr. 14. 08:12
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Egy 21 évestől ne várj sokat. Elvenni nem fog:D
2023. ápr. 14. 08:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért, te nem úgy tekintesz rá?
2023. ápr. 14. 08:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt gondolom csak szexpartnerként tekint rád. Ha nem így lenne ő kérte volna ne ismerkedjetek tovább mással.

Ha te rendes párkapcsolatban gondolkodsz, szerintem ezt a fiút felejtsd el. :)

2023. ápr. 14. 08:29
 6/15 anonim ***** válasza:
A bizonytalanság bekeőled jön.. tudd te, hogy mit akarsz!
2023. ápr. 14. 08:34
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Már ismerkedésünk elején mondtam hogy nem alkalmit keresek, mostanra tudja is hogy még szűz vagyok.

2023. ápr. 14. 08:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Egy 21 évestől ne várj sokat. Elvenni nem fog:D"

A venebbek még rosszabbak

Kétlem, hogy 19 évesen házasodni akarna a kérdező

2023. ápr. 14. 08:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha az elején jelezted nem alkalmit keresel, akkor itt nem lehet szó félreértésről sem..a fiú nem korrekt és ennyi. Ne ilyes valakinek add a szüzességedet szerintem.
2023. ápr. 14. 09:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Na de ha te sem vagy szerelmes és még a társkeresőn is fenn vagy, miért olyan felháborító, hogy ő ugyanígy van ezzel? Most vagy hagysz még időt a dolognak (és addig nem fekszel le vele, ha ezt már igazi barátnőként szeretnéd átélni) vagy keresel valakit, akiben te is, ő is, gyorsabban biztosabb leszel.
2023. ápr. 14. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!