Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olvasom egyre többet társkereső hirdetésben, hogy olyan férfit keresek aki tudja mi kell egy nőnek?
"tudja mi kell a nőnek"
Kissé gáz leírni azt, hogy: kifizeti az adósságom, elvisz évente 20x nyaralni, fizeti a gyerekek iskoláját, magához költöztet(II kerületi 8 szobás), és hétvégén képes reggeltől estig döngetni 60 éves létére, majd gyorsan meghal.
8. Az a baj, hogy ti a normális, keménytökű férfival sem tudtok mit kezdeni. Tapasztalat. Úgy van ma már minden beállítva, hogy léteznek a férfiak, akiknek a 95%-uk használhatatlan, ostoba, életképtelen, alkalmatlan mindenre. A nők ellenben a csodálatosak, az extrém intelligensek, az ágyban brutálisan jók, gondoskodók, ők az áldozatok, minden nap takarítanak, szexelnek, tanulnak, gyereket nevelnek, dolgoznak.
Én csak a pálya széléről kiabálok be.
49/F, motoros, családapa, sikeres vállalkozó.
18/
Elég egyoldalúan látod a dolgokat.
9/
Valamilyen szinten elméletileg tudnám,de amúgy már mégsem.Na nem azt mondom,hogy minden nőnek tudnám mert ahogy írták is mindenki mást szeretne én pl mindig is romantikusabb típus voltam és anno azt hittem minden nőnek ez kell,de aztán rájöttem,hogy nem.Viszont sajnos tény,hogy van aki így keres férfit,hogy tudja mi kell egy nőnek aztán meg az se jó mert a nő maga se tudja mi is kell neki igazán.Ennél már csak az jobb mikor xy társkeresőn kilehet írni,hogy készen állok egy kapcsolatra,ja persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!