Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtattál eddig és az milyen eredményt hozott a társkeresésben, ha eddig sikertelen voltál?
Incel vagyok ezért semmit! Dagadt férfiként akarok vékony nőt!
Vicc vót 🤡😄
Megtanultam meghallgatni megoldáskeresés helyett.
Ha a nő beszél egy problémáról egy férfinak, azt nem azért teszi, hogy az kapja ki a kezéből a problémát és oldja meg, hanem ez nekik is egyfajta feldolgozási, megoldási folyamat.
Ilyenkor a megfeleő mód - általában - az, ha meghallgatod. Figylemesen, azaz fel is fogod miről beszél, nem csak hagyod besézlni és a másnapi fifázást tervezgeted:D
Mi férfiak viszont úgy vagyunk bekötve, hogy ha valaki mond egy problémát, akkor egyből keressük rá a megoldást, és ha úgy van, el is kezdjük magyarázni, hogy ezt így kell, erre azt kéne cisnálni stb...
Na, ez a nőnek annyit jelent, hgoy nem hallgatod meg és bele is pofázol:D
Mértékegységeket javultak a kapcsolataim nőkkel - beleértve mindenféle női ismerőst, rokont és persze párkapcsolati dolgokat - amikor ezt elkezdtem figyelembe venni, alkalmazni. Sokkal több olyan visszajelzést kaptam, hogy tök jó, hogy figyelek rá, hogy nekem el lehet mondani, hogy megértem stb... És fontos, hogy nem kamu, tényleg megértettem a problémáikat. :D
Ehhez persze nem ártanak olyan skillek is, hogy pl ne legyen az ember funkcionálisan analfabéta és a kérdésre tudjon válaszolni. Nem úgy mint pl 1es, aki a kérdés mögé gondolt valamit és osztja az észt, de a kérdésre nem válaszolt:D
Nem azt írom hogy komoly kapcsolatot szeretnék hanem találkozni randizni szeretnék. Így 5 szöt annyian írnak.
Valahogy komoly ismerkedesi szándék az riasztóan hat a társkeren úgy vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!