Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fészekrakó effektusról?
Gondolok itt arra amikor sok nő le "mamahotelezi" a 25-30 közti férfiakat, akiknek nincs saját tulajdonú lakásuk, albérletbe pedig nem akarnak menni egyedül. Majd kiderül hogy az ominózus nőnek sincs semmiféle saját tulajdona és igazából csak azért keresi azt a férfit akinek lakása van hogy befészkelje magát.
Létező jelenség ez?
Látod, kérdező, ez a gond itt a GYK-s okoskodásokkal...
Van eg yfogalom amit "én így definiálnék". Csakhogy... a szónak van saját jelentése ami nem attól függ, hogy te épp hogy gondolkodsz róla.
A szék akkor is szék lesz, ha te szék néven a tehenet érted. Mondhatod rá, hogy a mezőn legel egy szék, maximum hülyének néznek.
Szóval nem, a fészekrakó ösztön és a fészekrakó hatás nem azt jelenti amiről te beszélsz.
Az meg, hogy te a vagyonoddal próbálsz csajozni, hát pfff:D Mit vagy meglepődve, ha olyan nőket vonzasz be, akik vagyon alapján ismekrednek, ha te is ezt teszed:D
13, aztán mégis itt károgsz, hogy nem jó dlog...
De ha te választod ezt az utat, miért problémázol utána, hogy.. a vagyonod a téma a párkapcsolatokban?:D
Mintha hínvék egy prostit, aztán felháborodnék, hogy pénzt kér a szexért:D
"Érdekes módon régen is össze tudták szedni az emberek a saját ingatlanra való pénzt"
10 évvel ezelőtt egy ház ára a fizetésem 50-szerese volt. Most a fizetésem 150-szerese ugyanaz a ház, pedig triplázódott a 10 év alatt a bérem. Szóval elég röhejes azzal jönni, hogy régen bezzeg...
"Érdekes módon régen is össze tudták szedni az emberek a saját ingatlanra való pénzt"
Amúgy... nem. Önállóan nem.
15,16-os: írtam, hogy közösen gyűjtöttek rá az emberek, tehát a férfi a feleségével általában.
Szüleim is közösen tudtak venni családi házat a 90-es évek végén, segítség nélkül.
12
Miért van az, ha egy nonek van sajat lakasa, akkor azt feltételezi a fajtad rogton, hogy azt.kapta, es nem megdolgozott érte! Vettem. Segitseggel ugyan, de vettem. (Banki hitelt ertem a segitség alatt) És nem, nem allnék le olyan pasival, akinek 30 felett nincs lakása
18-as: hát nem tudom, 1997-ben vették a házat szüleim, az akkori átlagkereset nettó 38 ezer ft volt elvileg.
Ha ketten keresetek 76 ezer körül összesen, akkor a házra (5,5 millióba került) 72 hónap alatt gyűlt össze a pénz nagyjából (nyilván ez akkor igaz, ha nem költenek semmit, de most mindegy ez igazából).
Most ez a ház kb. 60 milliót ér, a KSH átlagbér pedig 385 ezer ft, tehát 78 hónap alatt jön össze a pénz a házra, ha két átlagbéres ember együtt spórol rá.
Magyarán egy fél évvel kell többet dolgozni most, mint anno.
És itt is lehet venni olcsóbban is ingatlant, 30-40 millió között is vannak normális, de kisebb méretű családi házak (ami a jelen rezsi árak mellett még jobb is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!