Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nálatok mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok mennyire működik a "fészekrakó ösztön"?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy 30 felett a csajoknál megváltozik a prioritás, ha egy pasival ismerkednek. A jellem, az érzelmi oldal háttérbe szorul és a helyét átveszi az egzisztencia és a háttér. Szinte majdnem mindenkinél ezt látom a környezetemben és egy dologra tudom visszavezetni a dolgot: a nőknek könnyebb megfogni egy olyan pasit, aki már elég sok mindent elért az életben (így nekik már nem kell). Persze cáfoljatok meg és győzzetek meg arról, hogy tényleg fontosak az érzelmek. Hiszen egy bolti eladó srác is lehet értelmes és odaadó társ, akkor is, ha a fizetése a közép kategóriába esik. (Nem bolti eladóként dolgozom)

38/F

2022. febr. 2. 22:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Te már elérted az életben, amit szerettél volna 35-40 éves korodra elérni?
2022. febr. 2. 22:43
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell más pénze, van sajátom. Ettöll függetlenül fontos hogy valaki művelt legyen és intelligens, mivel én is az vagyok és nem tudnék olyannal jókat beszélgetni, aki semmilyen témában nem jártas. Ezen túl ternésuetesen fontos, hogy odaadó és törődő legyen. Az egzisztencia sem hátrány, ráadásul a szakmám által elsősorban hozzám hasonló férfiakat ismerek meg. Nem sok lehetőségem van bolti eladóval ismerkedni, mivel velük csak boltban találkozom, ahova meg nem ismerkedni járok. Az üzleti vacsorákon, meg céges partikon pedig nyilván hozzám hasonló szinvonalon élő emberekkel találkozom, mivel egy helyen dolgozu nk.
2022. febr. 2. 22:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sose érdekelt ki mennyit keres/mi a munkája. Egy kikötésem van: ne nekem kelljen eltartani egy felnőtt férfit. Nem érdekel a saját lakás, kocsi se. Nekem ezek megvannak. Többet számít, hogy korrekt legyen az élet minden területén.
2022. febr. 2. 23:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

“ jellem, az érzelmi oldal háttérbe szorul és a helyét átveszi az egzisztencia és a hátté”

Ez zagyvaság.

Összefügg minden mindennel.

Az egzisztenciális háttér megteremtése evidens, ha egyedül élsz, ha párban élsz.

Ha együtt éltek, közösen teremtitek meg a közös egzisztenciát.

Ehhez kell az érzelmi töltés, a hasonló jellem és minden fontos tartalom.

Abszolút természetes az otthonteremtés.

A legszebb pozitívumok, ősi ösztönök egyike. Alap.

2022. febr. 2. 23:33
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk az nem árt, ha nem pusztul éhen a család, mikor anya otthon van a gyerekkel.Meg az sem, ha akkor is van elég pénz, mikor anyát nem veszi vissza a munkahelye, utána meg a gyerekre hivatkozva nem nagyon akarnak neki munkát adni.Az sem baj, ha apunak van pénze eltartani a családot mikor anyut kirúgják a munkahelyéről azért, mert az ovis gyerek kéthetente beteg, úgy bevinni nem lehet, valakinek meg otthon kell vele lenni.

Az az apu is lehet kedvesrendes akinek van pénze.A 150-180 nettós bolti eladó apu hiába kedvesrendes, abból nem él meg egy család.

2022. febr. 3. 00:01
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Fészekrakó ösztön meg a f*szom. 😂 Sterilizációt adok magamnak a 30. születésnapomra, hol élsz te a nyomorult ösztöneiddel?

Másrészt meg lekarmolnám magam, ha ennyi tanulás után 30 éves koromra nem lett volna normális keresetem. Ehhez max partnert keresek, nem finanszírozót. Pont azért akartam jól keresni, hogy ne kelljen valami emberi hulladékra fanyalodnom megélhetési okokból.

2022. febr. 3. 02:47
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Fészekrakó ösztön? Szerintem az mindenkiben benne van. Van aki kevésbé eszi meg a párja életét van aki viszont addig addig cseszteti ameddig egy jó kis 25évre szóló hitellel megveszik azt a fészket...
2022. febr. 3. 03:32
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Hát, bennem nincs se fészekrakó ösztön, sem a pasik pénzére ácsingózó ösztön. El tudok menni én is dolgozni, nem kell a pasi pénze. Fialni meg nem akarok, szóval ez a részre kiesett.
2022. febr. 3. 06:27
 9/19 anonim ***** válasza:

33 éves vagyok. A vőlegényem 30.

Jelen állapotunkban, most még nem mondanám azt hogy jól állunk. Mikor megismertem a párom akkor meg mégjobban a 0 közeli állapotnál jártunk. Most együtt dolgozunk azért hogy legyen saját házunk. Én egy olyan kapcsolatból léptem ki előtte, ahol a férfinek tényleg megvolt az anyagi háttere, több ingatlan, több kocsi, nyaralók. Nem éreztem jól magam. Nem voltam szeretve.Nem tudtam volna összeköltözni vele hiába szorgalmazta, és a gyerek szó hallatán határozottan az volt a válaszom hogy sose. Hiába volt meg minden ahhoz hogy beletegyen a fenekem egy olyan életbe, ahol soha semmi anyagi miatt nem fájt volna a fejem. Nem erre vágytam.

Sokkal jobb életem van a mostani párommal. Boldog vagyok, szeretve vagyok.

2022. febr. 3. 08:06
 10/19 anonim ***** válasza:
20%

Nekem sose kene (meg egyszer) olyan ferfi, aki nem kepes eltartani a csaladjat. Eleg volt egyszer.🤢

En ugy gondolom nokent az en feladatom a hazimunka, undorodom attol ha egy pali takarit, de csorot tuti nem fogok kiszolgalni.

Eleve aki nem erzi ugy h ferfikent az o kotelessege megteremteni az anyagiakat,azzal nem passzol az ertekrendunk tehat ossze se jonnek vele.

2022. febr. 3. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!