Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mennyire működik a "fészekrakó ösztön"?
Azt vettem észre, hogy 30 felett a csajoknál megváltozik a prioritás, ha egy pasival ismerkednek. A jellem, az érzelmi oldal háttérbe szorul és a helyét átveszi az egzisztencia és a háttér. Szinte majdnem mindenkinél ezt látom a környezetemben és egy dologra tudom visszavezetni a dolgot: a nőknek könnyebb megfogni egy olyan pasit, aki már elég sok mindent elért az életben (így nekik már nem kell). Persze cáfoljatok meg és győzzetek meg arról, hogy tényleg fontosak az érzelmek. Hiszen egy bolti eladó srác is lehet értelmes és odaadó társ, akkor is, ha a fizetése a közép kategóriába esik. (Nem bolti eladóként dolgozom)
38/F
Átpörgettem a facebookom, hátha, csak rosszul emlékszem. 268 ismerősöm van csak, de őket ismerem is tényleg.
Az van, hogy 30 évesen mindenki hosszú kapcsolatban van. Nem keresnek senkit.
10#
Nagyon rosszul látod. Nőként az a feladatod hogy az adott férfi társa és támasza legyél. Nem pedig az anyukája aki kiszolgálja Őt.
En ugy gondolom nokent az en feladatom a hazimunka, undorodom attol ha egy pali takarit, de csorot tuti nem fogok kiszolgalni.
12#
Ez nem hagyományos felállás. Ebből adódik utána a legtöbb esetben, hogy a párom csak házvezetőnek tart, a párom így a párom úgy. A párom semmit nem segít nekem, amikor én már nem bírok a gyerekekkel, és minden rám szakad.
Én is elvégzem a házimunka jelentős részét, mert a párom jóval többet dolgozik, és többet is keres. A családunkban ő a "teremtő". De ha hazajön akkor kiveszi a kezemből a fakanalat, kitereget a mosógépből, kiviszi a szemetet ha kell.
Igaz én akkor is mellette álltam mikor csoró volt. Pedig húzós időszak volt.
"Szinte majdnem mindenkinél ezt látom a környezetemben és egy dologra tudom visszavezetni a dolgot: a nőknek könnyebb megfogni egy olyan pasit, aki már elég sok mindent elért az életben"
Ezt nem értem. Ha könnyebb ilyen pasival ismerkedni, akkor nem közülük lesznek többen kapcsolatban?
Igen, ugy ertettem. Nyilvan nem 8 ora munka utan allok neki kiszolgalni a ferjemet.
Mellesleg a melohelyeteken a fonok ugyanugy csicskaztat, de mivel o nem huzott gyurut az ujjatokra, az valamiert szuper modern es felvilagosult..
Aztan ha elcsap a busz meg lehet nezni hol hianyzol jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!