Kinél mikor indult be a fészekrakó ösztön? Én folyamatosan mosok,készítem elő a dolgokat, takarítok pedig még "csak" 34hetes vagyok
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 12:33
1/7 anonim válasza:
Nekem is ennyi hetesen, csak sajna lassan haladtam, mert igazából nonstop fekvésre vagyok ítélve.
2/7 anonim válasza:
Én már a 10. héten vásárolgattam és alig vártam, hogy költözzünk az új házba, hogy rendezhessem a babaszobát. :D Vagy 20x áthajtogattam, átválogattam a ruhácskákat, hogy minden szépen rendszerezve legyen. Kb. 36. héten teljesen ki is fulladt minden energiám, onnantól csak a napi feladatokat csináltam és vegetáltam.
3/7 anonim válasza:
29 hetes vagyok de már hetek óta fészekrakó üzemmódban működök. Azon kattogok, hogy nincs készen a babaszoba, ezen sírásig tudok örlődni.
4/7 anonim válasza:
3-as, ez nalam igy van. Meg a babaszoba sehogyse all, festeni is kell, meg villanyszerelot is hivni, mert meg kell csinalni valamit, de egyszeruen nem jutottunk meg el odaig, en meg allandoan ezen kattogok, hogy mikor lesz mar kesz 😂😂
En is 29 hetes vagyok. De ezen kivul amugy a feszekrakas annyiban nyilvanul meg egyelore, hogy allandoan takaritok, pedig soha nem voltam ennyire tisztasagmanias. De nyilvan most mar otthon is vagyok, nem dolgozom, van erre idom meg energiam, MÉG. :D
5/7 anonim válasza:
Akkor egy cipőben járunk. Nekem ma csiszol a férjem, én még dolgozom. Kényelmes munkám van szerencsémre. 😻
Boldog babavárást mindenkinek!💙
7/7 anonim válasza:
Én 32 hetes vagyok,és úgy voltam vele hogy majd csak idén kezdek el készülődni.Így évvégén csak nagyon óvatosban pakolásztam,de annyira akartam a kis ruhákat hajtogatni stb...Páromnak sikerült Január közepén kifesteni a babaszobát,berendeztük így most tudnék igazán pakolni,de lassan haladok mert pihennem is kell+nem is birok egy nap sok mindent csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!