Normalis ha orakon keresztul folyamatosan mocorog a baba?
Kb 3 oraj nem all le, egyfolytaban mocorog, 27 hetes
Ez normalis?
Azert kerdezem mert epp brutalisan nekem vagyis a hasamnam csesztek az ajtot, kilinccsel… es most ezen kattogok h szegeny gyerek nem szenvedeseben nyuglodik igy ugye?😅
Szerintem ez azert nem ennyira vicces, ha tenyleg baromira megutetted a hasad, de te tudod.
En orvoshoz mennek.
Hogy cseszték neki az ajtót a hasadnak?Jesszus te hol élsz?
Igen,lehet valami baja van és nyűglődik a gyereked és te mosoly jeleket írsz?Ne haragudj de te amúgy normális vagy?Menj be a kórházba nehogy valami gond legyen!🤦♀️🤦♀️
Ilyenek lesznek anyák,besz@rás!
Az hogy mocorog az normális.
De az hogy ha nagyon megütötted a hasad az nagyon nem.
Nem kell tulmotivaltnak lenni 🤣 azonnal bementem az ugyeletre de nem vereztem nem gorcsoltem magzatviz nem folyt baba mozgott ugyh hazaengedtek.
Csak gondoltam megkerdem h mennyire oke h orak ota tulja a bulit a baba de mar banom…
Azért vicces vagy...
Leírod, hogy megütötted a hasad.
Megkérdezed hogy ettől szenvedhet e a babád.
De azt a pici apró infot elfelejted odaírni, hogy voltál orvosnál és ott mindent rendben találtak.
És akkor fel vagy háborodva...
Nem az volt a kerdes h az utestol lehet e baja… mert arra mar megmondtak h nem. Az volt a kerdes h normalis e h ilyen sokat mozog. Btw leirtam hozza az utest…
Ertelmezd amit irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!