Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz a helyzet párkapcsolatok terén a 40 alatti korosztályban, miért nem találják az emberek a párjukat?
10 - Teljesen igazad van.
Én havonta 560 ezret keresek nettóba (üzemvezetőhelyettes, gépészmérnökivel), 29 éves vagyok, még itthon élek.
Le lettem "mamahotelezve" mert itthon vagyok és nincs saját lakásom, miközben aki ezt mondta annak sincs és kb fele annyit keres mint én. Annyit mondtam h egyedül nem megyek albérletbe, de ha lenne egy normális kapcsolatom akkor ketten mehetnénk, nyilván nem kell a szülőknél aludni etc. nem abban a korban vagyunk. Es se volt jó neki, majd kiröhögtem azt továbbálltam.
Kb 2-2 1/2 év múlva lesz meg az a 12-13 misi amivel tudok felvenni úgy hitelt lakásra hogy nem adósítom el magam 20 évre. Nem is értem hogy honnan kéne nekem 22-23 milliónak lenni 29 évesen. Teljesen más univerzumban mozognak egyes egyedek, vicc.
Nálunk mindenki amolyan 40-50 -es mindegyiknek több évtizedes kapcsolata házassága van.
A fiatalabbaknak is fix hosszu távu kapcsija.
Nálunk az a kakukktojás és egyuttal szánalom is akinek nincs senkije.
A magyar társadalom egy nagy válságban van a párkapcsolatok terén is.
Sokan inkább az élettársit-, és tsi.-t választják, mert érzik, hogy nem képesek a hosszabb/tartósabb kapcsolatokra. Ugyanakkor sokan pont ezzel köpik szembe önmagukat, amikor kiposztolják az épp aktuális "szupcsi kapcsijaikat" (ami tart vagy 1-3 hónapig:).
Szóval igaz: nem is találják-, nem is akarják sokan megtalálni a társukat, mert alapból önmagukkal sincsenek tisztába.
Azért tök fura, hogy 30-as nők mennyire büszkék hogy ők bizony megtalálták a Galaxis legtökéletesebb férfiját, a szuper, az egyetlen, a csúcs, ilyen bizony nincs is több. Aztán 40 körül meg a többségük elválik, elmondásuk szerint a tróger sz*r férjük miatt.
Én inkább erre kérnék magyarázatot. Mert mindenhol a női felsőbbrendűségtől, a női tökéletességtől zeng a globális média. Aztán valahogy mindig egy semmirekellő vagy nagyképű, párkapcsolatra alkalmatlan pasit szedtek össze. Meg van az a mondás hogy madarat tolláról. Most akkor hogy is van ez? Vagy olyanok vagytok mint a holló, mindent aranynak néztek ami csillog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!