Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a külső vonzalom a legfontosabb?
Nem egyszer volt már velem, hogy a lány jobban érezte velem magát mint a párjával mert valóban külsőleg nem vagyok vonzó, de állítólag nagyon jófej vagyok.
Sokkal jobban nevetett velem, jobban érezte magát velem, jobban tudtunk beszélgetni, annyira jól elvoltunk hogy mindenki azt hitte együtt vagyunk.
Ezt éreztem én is hogy velem jobban elvolt mint a párjával de volt hogy mondta is a nő hogy basszus veled sokkal jobban nevetek mint a párommal és jobban lehet velem beszélgetni is.... mégsem velem volt..
A külső az elsődleges a vonzalom szempontjából, de nem kizárólagos! Ez az első dolog (többnyire) ami alapján véleményt alkotnak rólad, a külsőd lesz az elsődleges szempont az esetek 90%-ban, ami alapján beskatulyáznak majd.
Persze ez változhat, ha mondjuk jobban megismernek, de ha a külsőd alapján instant elutasításban részesülsz akkor hiába van "tökéletes" belsőd, hiába van jó humorod, hiába vagy intelligens már nem kapsz esélyt nagyon sok esetben.
A külsőhöz vonzódnak az emberek, egy jó segg, egy szép arc, egy szép mosoly, két formás mell, vagy akár csak úgy az alakod stb. ami vonzalmat ébreszt.
Senki nem azért fog odamenni idegen emberekhez ismerkedés céjából, mert valamilyen megfoghatatlan erő miatt érzi, hogy "ááá neki biztosan fantasztikus személyisége van", hanem azért mert KÜLSŐRE megtetszik neki az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!