Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a külső vonzalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a külső vonzalom a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Nem egyszer volt már velem, hogy a lány jobban érezte velem magát mint a párjával mert valóban külsőleg nem vagyok vonzó, de állítólag nagyon jófej vagyok.

Sokkal jobban nevetett velem, jobban érezte magát velem, jobban tudtunk beszélgetni, annyira jól elvoltunk hogy mindenki azt hitte együtt vagyunk.

Ezt éreztem én is hogy velem jobban elvolt mint a párjával de volt hogy mondta is a nő hogy basszus veled sokkal jobban nevetek mint a párommal és jobban lehet velem beszélgetni is.... mégsem velem volt..

2023. nov. 6. 17:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj, de nem tudom felfogni, hogy mit nem lehet ezen érteni?

Ezután jön majd az, hogy gyűlölöd őt és egy utolsó büdös k.rva, mert nem vonzódik hozzád. Barátként tekint rád.

Én nőként miért tudom jobban elviselni a visszautasítást?

Nem tetszem neki? Nem gond, barátok lehetünk még.

2023. nov. 6. 17:03
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de az is fontos, vonzalom nélkül nem lenne működőképes egy kapcsolat. Az, hogy barátokként jól elvagytok, nem elég.
2023. nov. 6. 17:04
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem alapvetően nem egy szabályszerű dolog. Az ember nem mindig a legjobbat keresi, hanem azt akit a legjobban szeret, még ha tele is van hibákkal. Ez nem egy verseny ahol mindenki eldobható és értéktelen amint jön egy "ideálisabb".

Na meg, az elején minden barátság és kapcsolat tetőponton van, mindig van mit mesélni, nem fogytatok ki a témákból, persze hogy pörgősebb és izgalmasabbnak tűnik, de egy idő után az is enyhül. Tehát hosszútávon semmi garancia hogy valóban jobban illetek egymáshoz.

2023. nov. 6. 17:04
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de az egy szükséges feltétel

Egyébként meg ez azt jelenti, hogy ha veled hasonló külsejű lányoknál próbálkoznál, akkor kb bárkit felszednél, mivel ez alapján jó a belsőd, tehát ha átmész a külső feltételen, onnantól top kategóriás pasinak fogsz számítani

2023. nov. 6. 17:05
 5/33 A kérdező kommentje:
Miért a külső a kategória meghatározza az ízlést, tehát ha egy nő alacsonyabb kategóriában van akkor fog vonzódni hozzám?
2023. nov. 6. 17:07
 6/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom hogy ezek a lányok akartak e volna tőlem többet, mert én mondtam nekik hogy barátságot érzek irántuk, végülis nem is tudom hogy mit éreznek irántam. Csak gondolom hogy nem akartak volna mert végül helyesebb pasijuk lett
2023. nov. 6. 17:09
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Te lefekudnel nagyabyammal ha jol elrohogcselsz vele??…. Ugye,hogy nem…
2023. nov. 6. 17:10
 8/33 anonim ***** válasza:
58%
Nem. A belső értékek fontosabbak. Persze ha az illető ronda, mint a bűn, akkor tök mindegy.
2023. nov. 6. 17:14
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de a külső és belső is fontos ahhoz, hogy össze is jöjjenek veled.
2023. nov. 6. 17:15
 10/33 anonim ***** válasza:
0%
A pénz a legfontosabb. Hiába néz ki valaki jól, ha csóró... Gondolkozz már!!!
2023. nov. 6. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!