Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A testi fizikai vonzalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testi fizikai vonzalom a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Főleg a nőknél látom ezt. Tehát a fizikai testi vonzalom a legfontosabb mert ha az nincs akkor lehet bármilyen összhang jó beszélgetés bármilyen jó ember lehet nem lesz kapcsolat. Viszont ha megvan a fizikai vonzalom akkor lehet rossz személyiség sokszor szenvednek is a kapcsolatba de mivel van fizikai vonzalom ezért vele van és kapcsolat is van mert ez a legfontosabb
2016. jún. 15. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez csak azokra igaz akik még nem tudják hogy mit akarnak. Vagyis, inkább úgy fogalmaznék, hogy akivel megvan a fizikai vonzalom és még az illető nem tudja mit is akar, csak jól akarja érezni magát, akkor nagy a valószínűsége a kapcsolatnak. Továbbá, a fizikai vonzalom mindig is elsődleges lesz. Csak amikor már tudja az ember hogy mit is akar, nem elégszik meg ennyivel.

Általánosságban szerintem a fizikai vonzalom csak az első lépés, megkönnyíti a dolgokat. De a rózsaszín köd felszállása után az már kevés lesz. Olyankor jön a fájdalmas része a dolognak.

2016. jún. 15. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy bármi ennyire fekete-fehér? Ez nyilván nem ilyen egyszerű.
2016. jún. 15. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és nálam előbb alakult ki lelki vonzalom, mint fizikai a párom iránt, majd az lassan követte. Szóval ne általánosíts
2016. jún. 15. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahogy észrevettem tényleg fontosabb, hogy meglegyen a "kémia", mint bármilyen jó beszélgetésből, vagy közös érdeklődési körből stb. adódó vonzalom. Mert ha nincs fizikai vonzódás akkor onnét kezdve veszett ügy.
2016. jún. 15. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Valamennyi fizikai vonzalom kell, mert nem tudok együtt lenni olyannal, aki minden szemszögből taszít engem. De ezt nem úgy kell érteni, mint ahogy itt sokan írják, hogy legyen magaskékszeműgödröcskésarcúkigyúrt43-aslábú, hanem általában elég egy részlet ami megfog benne. Például tetszett már meg átlag alatti srác, akinek szép volt a mosolya, másnak a szeme tetszik, stb.

Viszont hiába Adonisz, ha természetre nem illünk össze, nem fogok belemenni egy kapcsolatba vele (sőt lefeküdni sem, mielőtt valaki megkérdezi).

2016. jún. 15. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:

A pasik mechanikusan működnek, akkor is képesek élvezni a szexet, ha a nőt amúgy nem is tartják vonzónak.

Egy kis dörzsölés, és kibújik a dzsinn a csodalámpából. :)

A nőknél viszont vonzalom, és érzelmek nélkül nem ilyen könnyű, sőt sokszor akkor se működik, ha van vonzalom.

Másrészt meg rengeteg nő él olyan kapcsolatban, ahol a párját nem látja ő sem adonisznak, mégis szereti, és boldog vele. Akkor gondolom ők valójában férfiak.

Mióta elindult ez a "nőknek is joga van élvezni a szexet" mozgalom, azóta egyre több nő gondolja úgy, hogy nem adja lejjebb, és a párjával a szexet is élvezni akarja. Így nem áll szóba olyannal, akivel minden jó lenne, "csak" a szex nem.

Arról nem is beszélve, itt hány fiúka nyávog, hogy ő hiába kövér/csúnya, neki kizárólag bomba nő kell, mert másra fel se áll. Akkor ők meg valójában nők.

A nagy büdös helyzet meg az, hogy akivel nincs meg a fizikai vonzalom, ott sokszor ennek lelki oka IS van. Most nem arról beszélek, hogy a pasi belülről fullos, de 270 kg és izzadt, pörköltszaftos pólóban jár.

Hanem ahol a külsejével sincs baj, a belsővel sincs, de egyszerűen nincs vonzalom. Ott 99%-ban egyszerűen a lelkiek miatt nem illenek össze, pl. a pasi tutyimutyi, vagy túl agresszív, vagy bármi más miatt nem jön be, DE ez NEM fizikai jellemző.

És -naná- sokszor külsőre nem jön be, de van valami benne (a belső tulajdonságok közt), ami miatt mégis sikerül rá úgy beindulni, hogy egyszerűen MUSZÁJ megszerezni.

Kicsit bonyolult a szitu.

Egyszerűen az van, hogy nem fogsz mindenkinek bejönni, hiába ez a vágyad. Mindig az legyen a kérdés, hogy adott csajnak kellesz-e vagy sem. És ennek függvényében tessék vergődni. :)

2016. jún. 15. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:

"ha megvan a fizikai vonzalom akkor lehet rossz személyiség"

Ez marhaság. Aki belülről rohad, az lehet akármilyen csilivili kívülről, nem kell.

Viszont igen, szeretnék vonzódni fizikailag is a páromhoz, szóval fontos a külső, de nem a legfontosabb. A külső ráadásul egy olyan dolog, amin lehet egyrészt alakítani, másrészt szép lassan is kialakulhat a vonzalom, nekem pl a párom elsőre nem tetszett külsőre, mostanra meg megőrülök érte, és nagyon tetszik, és őt látom a legjobb pasinak a világon :D

Nem tudom, én PÁRT akarok magam mellé, akivel közös jövőnk lesz, és esetleg család, ásó-kapa-nagyharang, nem valami díszállatot, akit mutogathatok.. A személyiség az első.

2016. jún. 15. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Idősebb korosztályt nem ismerem, csak a sajátomról tudok nyilatkozni. Fiatal lányoknál egyértelműen a fizikai vonzalom az elsődleges, ezt saját magam is tapasztaltam, nem egyszer. Legutóbb egy lánnyal neten ismerkedtem meg, nagyon sokat beszéltünk, jókat, összhang is megvolt, ám amikor személyesen találkoztunk láttam, hogy nem jövök be neki külsőre. Nem is lett köztünk semmi emiatt.
2016. jún. 15. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!