Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testi fizikai vonzalom a legfontosabb?
Ez csak azokra igaz akik még nem tudják hogy mit akarnak. Vagyis, inkább úgy fogalmaznék, hogy akivel megvan a fizikai vonzalom és még az illető nem tudja mit is akar, csak jól akarja érezni magát, akkor nagy a valószínűsége a kapcsolatnak. Továbbá, a fizikai vonzalom mindig is elsődleges lesz. Csak amikor már tudja az ember hogy mit is akar, nem elégszik meg ennyivel.
Általánosságban szerintem a fizikai vonzalom csak az első lépés, megkönnyíti a dolgokat. De a rózsaszín köd felszállása után az már kevés lesz. Olyankor jön a fájdalmas része a dolognak.
Valamennyi fizikai vonzalom kell, mert nem tudok együtt lenni olyannal, aki minden szemszögből taszít engem. De ezt nem úgy kell érteni, mint ahogy itt sokan írják, hogy legyen magaskékszeműgödröcskésarcúkigyúrt43-aslábú, hanem általában elég egy részlet ami megfog benne. Például tetszett már meg átlag alatti srác, akinek szép volt a mosolya, másnak a szeme tetszik, stb.
Viszont hiába Adonisz, ha természetre nem illünk össze, nem fogok belemenni egy kapcsolatba vele (sőt lefeküdni sem, mielőtt valaki megkérdezi).
A pasik mechanikusan működnek, akkor is képesek élvezni a szexet, ha a nőt amúgy nem is tartják vonzónak.
Egy kis dörzsölés, és kibújik a dzsinn a csodalámpából. :)
A nőknél viszont vonzalom, és érzelmek nélkül nem ilyen könnyű, sőt sokszor akkor se működik, ha van vonzalom.
Másrészt meg rengeteg nő él olyan kapcsolatban, ahol a párját nem látja ő sem adonisznak, mégis szereti, és boldog vele. Akkor gondolom ők valójában férfiak.
Mióta elindult ez a "nőknek is joga van élvezni a szexet" mozgalom, azóta egyre több nő gondolja úgy, hogy nem adja lejjebb, és a párjával a szexet is élvezni akarja. Így nem áll szóba olyannal, akivel minden jó lenne, "csak" a szex nem.
Arról nem is beszélve, itt hány fiúka nyávog, hogy ő hiába kövér/csúnya, neki kizárólag bomba nő kell, mert másra fel se áll. Akkor ők meg valójában nők.
A nagy büdös helyzet meg az, hogy akivel nincs meg a fizikai vonzalom, ott sokszor ennek lelki oka IS van. Most nem arról beszélek, hogy a pasi belülről fullos, de 270 kg és izzadt, pörköltszaftos pólóban jár.
Hanem ahol a külsejével sincs baj, a belsővel sincs, de egyszerűen nincs vonzalom. Ott 99%-ban egyszerűen a lelkiek miatt nem illenek össze, pl. a pasi tutyimutyi, vagy túl agresszív, vagy bármi más miatt nem jön be, DE ez NEM fizikai jellemző.
És -naná- sokszor külsőre nem jön be, de van valami benne (a belső tulajdonságok közt), ami miatt mégis sikerül rá úgy beindulni, hogy egyszerűen MUSZÁJ megszerezni.
Kicsit bonyolult a szitu.
Egyszerűen az van, hogy nem fogsz mindenkinek bejönni, hiába ez a vágyad. Mindig az legyen a kérdés, hogy adott csajnak kellesz-e vagy sem. És ennek függvényében tessék vergődni. :)
"ha megvan a fizikai vonzalom akkor lehet rossz személyiség"
Ez marhaság. Aki belülről rohad, az lehet akármilyen csilivili kívülről, nem kell.
Viszont igen, szeretnék vonzódni fizikailag is a páromhoz, szóval fontos a külső, de nem a legfontosabb. A külső ráadásul egy olyan dolog, amin lehet egyrészt alakítani, másrészt szép lassan is kialakulhat a vonzalom, nekem pl a párom elsőre nem tetszett külsőre, mostanra meg megőrülök érte, és nagyon tetszik, és őt látom a legjobb pasinak a világon :D
Nem tudom, én PÁRT akarok magam mellé, akivel közös jövőnk lesz, és esetleg család, ásó-kapa-nagyharang, nem valami díszállatot, akit mutogathatok.. A személyiség az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!