Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a külső vonzalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a külső vonzalom a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Nem egyszer volt már velem, hogy a lány jobban érezte velem magát mint a párjával mert valóban külsőleg nem vagyok vonzó, de állítólag nagyon jófej vagyok.

Sokkal jobban nevetett velem, jobban érezte magát velem, jobban tudtunk beszélgetni, annyira jól elvoltunk hogy mindenki azt hitte együtt vagyunk.

Ezt éreztem én is hogy velem jobban elvolt mint a párjával de volt hogy mondta is a nő hogy basszus veled sokkal jobban nevetek mint a párommal és jobban lehet velem beszélgetni is.... mégsem velem volt..

2023. nov. 6. 17:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
2%
Mert csoro vagy
2023. nov. 6. 17:24
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi a franc köze van ennek a csórósághoz???
2023. nov. 6. 17:26
 13/33 anonim ***** válasza:
3%
12 válaszoltam a kérdésre
2023. nov. 6. 17:29
 14/33 anonim ***** válasza:
96%

Attól, hogy valaki jól érzi magát veled még nem jelenti azt, hogy mint férfi az esete vagy.

Hiába lenne a nő a párod hogyha nem érezné magát jól veled.

Mindkettő résznek: külső/belső klappolnia kell.

2023. nov. 6. 17:33
 15/33 anonim ***** válasza:
55%

Ha ronda vagy, akkor sajnos mindegy, mennyire vagy "jó fej". És ez teljesen érthető, logikus érv a másik részéről, ha ezért nem kellesz neki.

Fogadd el, és alapíts horgász-klubot, az a csúnya férfiak gyűjtőhelye.

2023. nov. 6. 17:34
 16/33 anonim ***** válasza:
23%
Minden nőnek legyezi az egoját ha körülötte pattognak, így jóhigy bír téged. Egotuning.
2023. nov. 6. 17:36
 17/33 anonim ***** válasza:
95%
Az az első legfontosabb. Ha a külseje nem tetszik, nem tudsz hozzá vonzódni, akkor megette a fene az egészet. Nem a lelkeddel és humoroddal szexelne, hanem a külsőddel. Ha az lelombozó, akkor friendzone-ba rak.
2023. nov. 6. 17:40
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nem vonzódik hozzád, nem tudsz mit tenni. Neked jó lenne egy szexmentes kapcsolat?
2023. nov. 6. 17:40
 19/33 A kérdező kommentje:
18. Volt amelyikkel annyira jól éreztem magam hogy abszolúte jó lenne
2023. nov. 6. 17:59
 20/33 anonim ***** válasza:
98%
Én a szomszéd 70 éves bácsival is jól el tudok beszélgetni. Remélem, ilyen gondolatok fel sem merülnek a fejében.
2023. nov. 6. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!