Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arányaiban véve a férfiaknak, vagy a nőknek vannak irreálisabb elvárásai Tinderen?
18
Amikor valaki egy előre megírt thrash reality-ből indul ki XD
Ami engem illet, sosem volt bajom a pasizással, és kösz, nem irígylem az egészségtelenséget.
23 Nem vettem észre, hogy a pasik a kövér nők után bomlanának. :D
Azt meg nem tudom, honnan veszed, hogy sovány vagyok. Aktívan sportolok, és igyekszem helyesen étkezni, így inkább fitt/sportos az alakom. (Nyilván mindig van mit tenni érte, de szerintem egész jó formában vagyok most.)
De leszarom amúgy... Felőlem ámítsátok magatokat azzal, hogy a dagadtakra hajtanak a pasik. Pont nem érdekel.
Ha szeretne is néhány nagyon vékony, pontosabban fiúsan vékony lány teltebb és szexisebb lenni, akkor sem a #7-es linken látható lányra vagy Nagy Ő Bettinára "irigy" hanem a hasonlóan karcsú nőre mint ő maga, csak több domborulattal, homokóra alkattal, maximum még Beyoncére, Rita Orára, de semmiképpen nem a jelentős súlyfelesleggel rendelkezőkre. Soha nem hallottam még vékony nőt azt mondani hogy 80-90 kiló szeretne lenni.
(Nem a #21 voltam, de szintén nő)
24
Ez a nő továbbra sem dagadt és igen, sok férfinek ez jön be, nem a vékonyság vagy az izmosság. Ne legyél rosszindulatú, jut mindenkinek pasi, nincs szükség erre a végtelen rosszmájú dagadtozásra a nőtársaid irányába.
19es vagyok, 21, fogalmam sincs miről beszélsz vagy hol reagálsz mire.
Mindenesetre nem sok értelmét látom, hogy ízlésekről vitázzanak emberek...
27
Nekem teljesen mindegy, ki milyen súlyos, felőlem 200 kilóval is képzelheti valaki magát szebbnek nálam (vagy bármely normál, sportos alkatú nőnél). De benyögni, hogy biztos irígyek vagyunk a túlsúlyra. :D Ez alsó hangon vicces.
De amúgy igazad van, senkinek semmi köze más testéhez. Ezt tényleg belátom.
29, én nemotm te melyik válaszokat írtad vagy ilyesmi, de a linkelt csaj férfiszemmel jól néz ki, vonzó. Ennyi. Ez nem jelenti azt, hogy a nála vékonyabb csajok ne néznének ki jól.
Jellemzően mind a két típusnak megvan a maga kedvelői tábora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!