Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kik látnak majd a társkeresőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik látnak majd a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Szeretnék regisztrálni, de nem szeretném, ha az ismerőseim meglátnák, hogy fent vagyok.

Sok emberrel dolgozok a munkám során, kellemetlen lenne.

Van erre bármi mód?

2023. nov. 5. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Telefonszám alapján lehet őket blokkolni. De kit érdekel hogy látnak?
2023. nov. 6. 00:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Tinderen a gold csomagos, előfizető látja először a másikat így ha felismered akkor balra húzod és kész.

fb-n pedig fel tudsz tenni embereket fekete listára így ők nem látnak.

2023. nov. 6. 05:05
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
A tiltásokhoz extrákhoz előfizetésednek kell lenni.
2023. nov. 6. 07:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért pont neten ismerkedsz?

Csak érdekelne, hogy ha nagy az ismeretségi köröd, miért neten keresel asszonyt?

2023. nov. 6. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Aki nincs kapcsolatban, azt nem szokta zavarni, ha masok latjak. Aki lat, az ugyanugy keres, mint te. Mi ebben a szegyen? Mast akarsz mutatni a kornyezetednek, mint ami a valosag?
2023. nov. 6. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mindenki akarja terjeszteni azt, hogy "Szia, nyomi vagyok, mert nem kellek egy nőnek/férfinak se, így ilyen hulladék oldalakra regisztrálok"
2023. nov. 7. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy igy velekedsz a tarskereso oldalakrol, az rolad alkit ki szegenysegi bizonyitvanyt, nem pedig a regisztralokrol. Ember a 21. szazadban elunk, a neten kottetett parkapcsolatok atvettek a piacvezeto szerepet a munkahelyi kapcsolatoktol. Szerintem csak nojj fel, engedd el a belednevelt ostobasagokat, meg az irracionalis felelmed. Nem fog fajni, latod sokan eletben maradnak a regisztralok kozul.
2023. nov. 7. 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt se tudod hány éves a kérdező. Egy tizenévesnek vagy egy huszonpárévesnek ciki fent lenni. Ezt ragozhatjuk bármennyire, akkor is így van. Engem egy barátnőm apja látott meg és húzott jobbra. Rohadt gáz volt.
2023. nov. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!