Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos nő élőben nem találja a párját, akkor érdemes felmennie egy társkeresőre, ott könnyebb dolga lesz, könnyebben fog találni neki megfelelő férfit?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 22:24
1/8 anonim válasza:
Társat nem biztos, de rengetegen meg akarják majd izélni. Az a baj a sok ilyen levél között elnfog veszni a normális is.
Szerintem maradj a személyes isminél.
2/8 anonim válasza:
érdemes megpróbálni sosem tudhatod.
3/8 anonim válasza:
Hát könnyebb dolga nem lesz, de jóval nagyobb merítésből tud majd válogatni, szóval tényleg nincs vesztenivalója, de azért legyen résen.
4/8 anonim válasza:
Férfit könnyebben fog találni. Neki megfelelő, hozzá illő férfit viszont ugyanolyan nehéz lesz, mint élőben.
5/8 anonim válasza:
Ez legenda. Inkabb az var ra, hogy ostrom ala veszi a sok kreten, aminek hatasara azonnal torli magat. A valogatasi munkat nem lehet meguszni es anonim kornyezetben a kendozetlen velemenyek megsokasodnak. A netes ismerkedes azoknak valo, akik az eletben is jol ismerkednek, csak valamiert nem ernek ra, vagy a kornyezet valami miatt alkalmatlanna valt.
6/8 anonim válasza:
Az sem mindegy mit értünk átlagos alatt. Nőből is vannak olyanok, akiket nem találnak vonzónak a férfiak. Sajnos ők ha fejen állnak sem biztos, hogy sikerük lesz bárkinél. Maximum olyanoknál akikkel meg nem akarnak összejönni.
7/8 anonim válasza:
Én voltam már fent társkeresőn, de az csak a szexre megy, semmi másra. Csak külső alapján ítélnek meg téged is, meg te is őket. Én teljesen feleslegesnek tartom. 28/L
8/8 anonim válasza:
Aki a Tindert tarskeresonek aposztrofalja, az minden bizonnyal meglepodik rajta, hogy az egy szexpartner kereso. Nem en mondom, hanem a ceg, aki a szoftvert irta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!