Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél e olyan nővel aki állítása szerint nem a pénzre hajt de vérig van sértve ha BÁRMIT felezni kell és nem a pasi áll mindent?
Férfiatlan….
Nekem meg olyan van aki nem volt sóher az első perctől kezdve. Már házasok vagyunk de még most is meglep néha valamivel ✌️
Mi nem fogunk elválni, ezt tudom. De ha elválnánk mégis, én nem találnék olyat mint ő, pedig ehhez vagyok hozzászokva és ő a mérce. Senki nem tudná megugrani.
Képes sokat dolgozni,még többet elvállalni azért hogy nekünk meglegyen mindenünk….. Már kevesen teszik ezt meg a családjukért….legtöbben amit megkeresnek azt magukra is költik. Nem családra meg gyerekre.
50.Szerintem azok a legvonzóbb nők, akik nem sminkelik agyon magukat.
Nekem alaoból egy hatalmas redflag, ha egy nő napi szinten órákat tölt a sminkeléssel. Konkrétan az ilyen szintű hiúság már taszító.
Ha egy csaj, kikenve jött randira, onnan lehetett tudni, hogy lekoptatom.
A mostani barátnőm se sminkel.
Nem is várja el, hogy mindent én fizessek. Meg van beszélve, hogy mit fizet ő és, mit én. Soha nem volt probléma ebből. De mondjuk ő nem ATM-nek tart, mint ahogy itt némelyik delikvens akarja tartani a férfiakat.
33/F
A ruháimat minek felezni? Az enyémek. Lakást nem veszek felesben, vagy az enyém vagy az övé én meg gyűjtök sajátra. Túlságosan ki lennék szolgáltatva egy közös tulajdonnal.
Szabály: nagy értékű dolgok egy tulajosak, a többit meg ami nekem kell megveszem magamnak.
Bár előző párommal az "egyszer én fizetek, egyszer ő" ment. Ő többet evett mindenből, én viszont általában drágábbakat, így jól kijött bevásárláskor is. Ő berakta a 3 csomag csirkét a kosárba, én meg egy kiló marhát és ugyan addig ettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!