Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednél e olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél e olyan nővel aki állítása szerint nem a pénzre hajt de vérig van sértve ha BÁRMIT felezni kell és nem a pasi áll mindent?

Figyelt kérdés
Legyen az egy bevásárlás,ruha vétel,vacsora,nyaralás,auto vagy még egy lakásnál is húzza a száját
2023. nov. 5. 17:14
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
40%
Nekem nem kellene ilyen “ férfi”.
2023. nov. 6. 07:04
 32/53 anonim ***** válasza:
45%
Itt mindenkinek csak olyan férfi kell aki mindent ki fizet helyette. Soha nem állnék össze olyan növel aki követeli/elvárja, hogy minden alkalommal mindent fizessek. Fogjál meg egy lapátot aztán lehet menni sittet lapátolni, ha kell a gucci táska.
2023. nov. 6. 17:21
 33/53 anonim ***** válasza:
24%

32

Jajj muci, hát dehogyis KELL! Nem kotelezo ezt megadnod egyetlen nőnek sem. Ha te nem, majd lesz ezer másik férfi, aki megadja ezt az (amúgy alap) dolgot, és fizet!

2023. nov. 6. 18:58
 34/53 anonim ***** válasza:
79%
Ha ismerkedésről van szó akkor hogy kerül ide a "felezéshez" a bevásárlás, ruhavásárlás, autó, lakás? Mi közöm nekem ezekhez ilyenkor? Randizgatunk és fizessem a lakáshitelét meg ha vesz autót annak a felét? A ruháit? A bevásárlását? Mi ez már, csak én nem értem? 😅
2023. nov. 6. 19:01
 35/53 A kérdező kommentje:

"hogy kerül ide a "felezéshez" a bevásárlás, ruhavásárlás, autó, lakás?"

Ha egy év után össze költözik a pár ez már mind közös költség.

2023. nov. 6. 19:06
 36/53 anonim ***** válasza:
84%

#36 ismerkedés volt a kérdés, nem 1 eves kapcsolat és összeköltözés.

De amúgy a válaszom ugyanaz. Nem fizetném a pasi lakáshitelét, autója részleteit, tankolását, ruháit. A bevásárlás lenne közös, de nem felezve ha négyszer annyit eszik mint én. Továbbá ha dohányzik a cigarettája se mehetne a közösből.

2023. nov. 6. 19:09
 37/53 A kérdező kommentje:

"Nem fizetném a pasi lakáshitelét

Ha a pasi alberletben lakik akkor nincs is lakas hitel.

2023. nov. 6. 19:11
 38/53 anonim ***** válasza:
52%
#38 nem mennék albérletbe a saját lakásomból. De ha mégis mert nekem se lenne akkor annak fizetném a felét amíg ott lakom. De ahogy leírtad magad a kérdésben, nem sokáig lennék ott, ha tényleg elvárnád az autód meg a ruházkodásod költségeibe beszállást is.
2023. nov. 6. 20:26
 39/53 anonim ***** válasza:
0%

"hogy kerül ide a "felezéshez" a bevásárlás, ruhavásárlás, autó, lakás?"

Ha egy év után össze költözik a pár ez már mind közös költség."

Már miért lenne az? Házasságban lesz az.

2023. nov. 6. 20:30
 40/53 anonim ***** válasza:
47%

Én meg meggondolnám hogy akarok e mosni főzni takarítani egy palira ingyen….

Nem kell semmit venni nekem de én sem vagyok ingyen cselédje senkinek.

2023. nov. 6. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!