Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednél e olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél e olyan nővel aki állítása szerint nem a pénzre hajt de vérig van sértve ha BÁRMIT felezni kell és nem a pasi áll mindent?

Figyelt kérdés
Legyen az egy bevásárlás,ruha vétel,vacsora,nyaralás,auto vagy még egy lakásnál is húzza a száját
2023. nov. 5. 17:14
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
40%
Én nő vagyok, és hétköznapi cuccban megyek, de én hétköznap is csinos vagyok, szoknyát viselek, megvan csinálva a hajam, parfümözök... nem eljátszom pár randiig, hogy csini vagyok, aztán jön a farmer+póló kombó.
2023. nov. 5. 18:31
 12/53 anonim ***** válasza:
17%

11.

De 100-ból hány ilyen nő van? Olvasd a válaszokat! https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2023. nov. 5. 18:42
 13/53 anonim ***** válasza:
23%

Nem olvasgatok, van jobb dolgom.

Én olyanokat ismerek, akik amúgy is csinosak, nemcsak randira.

2023. nov. 5. 18:58
 14/53 anonim ***** válasza:
0%
Szokásos incel lepontozás?
2023. nov. 5. 19:09
 15/53 anonim ***** válasza:
60%
Bocs, de ez a kurválkodás. Amikor nem szexért és/vagy szerelemért, intimitásért, közös jövőért vagy egy férfival, hanem pénzért... Nőként is azt mondom, hogy halál gáz, amit előadsz.
2023. nov. 5. 19:18
 16/53 anonim ***** válasza:
7%
15. Miért, amikor a nő megkérdi, már az első randi, első 5 percében, hogy "Mivel foglalkozol?" azaz mennyit keresel, az mi? Írtam már a haveromról itt, aki IT biztonságis egy bankban. Ő annyit szokott mondani, hogy "őr". És volt csaj, aki ott fel is állt és elment haza.
2023. nov. 5. 19:21
 17/53 anonim ***** válasza:
83%

16

Mégis mi lenne? Igen, baromi fontos, hogy ki mivel foglalkozik, mivel és milyen közegben tölti az ébren töltött óráinak felét.

Én pl nagyon szívesen mesélek bárkinek a munkámról, mert nagyon szeretem és izgalmasnak tartom. Aki meg szégyelli, az egy nagy lúzer, hogy nem váltott még.

A minden egyes alkalommal meglobogtatott hazudozó pöcs meg részemről is repült volna. Aki képtelen normálisan válaszolni egy kérdésre, az kuka.

2023. nov. 5. 19:25
 18/53 anonim ***** válasza:
80%
16, hazudsz. És a férfiak is megkérdezik, mit dolgozol. Az orvos is, a fodrász is, ha elkezdesz nénikkel csevegni akárhol, ők is.
2023. nov. 5. 19:26
 19/53 anonim ***** válasza:
7%

16. vagyok. Volt olyan barátnőm, akivel majd 3 évig jártunk, 1 évet együtt is éltünk, mégsem tudom, mit dolgozott. Sosem kérdeztem. Nem tartozik rám.

Nekem volt amikor elmondtam miből élek. Volt aki kiröhögött, volt aki számon kért, hogy miért hazudok. Pedig igazat mondtam!

2023. nov. 5. 19:49
 20/53 anonim ***** válasza:
88%
Ez aztán a kapcsolat. :DD Én nem lennék büszke rá.
2023. nov. 5. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!