Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednél e olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél e olyan nővel aki állítása szerint nem a pénzre hajt de vérig van sértve ha BÁRMIT felezni kell és nem a pasi áll mindent?

Figyelt kérdés
Legyen az egy bevásárlás,ruha vétel,vacsora,nyaralás,auto vagy még egy lakásnál is húzza a száját
2023. nov. 5. 17:14
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
36%

Autót és lakást jogi és anyagi okok miatt nem vennék senkivel közösen.

A többit meg...a férfi fizet.

2023. nov. 5. 17:28
 2/53 anonim ***** válasza:
82%
Azt én értem, hogy valaki nem akar mindent fizetni.De miért kell felezni?Pl. elmentek étterembe, ahol kétszer annyit zabálsz, mint a nő, otthon főzött kajából szintén.Minel fizesse ki a felét a nő?Fizesse akkor mindenki a saját részét.
2023. nov. 5. 17:28
 3/53 A kérdező kommentje:

"Minel fizesse ki a felét a nő?"

Nem minden esetben úgy gondoltam, hogy pontosan 50% legyen kifizetve egy étteremben pl bőven elég lenne ha mindkét fél azt fizeti amit rendelt.

2023. nov. 5. 17:43
 4/53 anonim ***** válasza:
70%

#3 És azt hogy gondolod?Elhívod a nőt étterembe, majd közlöd vele, hogy fizesse a saját részét?

Olyan megalázó ám olyan férfivel mutatkozni, aki szerint ez normális dolog.

Akkor inkább elmennék étterembe valami haverral.

2023. nov. 5. 17:57
 5/53 anonim ***** válasza:
47%

Játszunk!

Én vagyok a nő.

Miért költözzek össze egy pasival, ha úgyis felezni kell mindent?

Miért ne egy barátnőmmel lakjak közös lakásban, és néha-néha dugjak egy-egy pasival, aki nálad fiatalabb, sportosabb, nagyobb a farka, ...?

2023. nov. 5. 18:02
 6/53 anonim ***** válasza:
65%

#5 Meg már nem azért.Minek legyek csinos, minek sminkeljem ki magam, csináljam meg a hajam, öltözzek fel szép ruhába, fújjam magamra a 40 000 ft-os parfümöm, ha utána még nekem kell fizetni azért, hogy szórakoztathattam a pasast, aki elhívott étterembe? Lol

Nekem ne jöjjenek azzal, hogy mer a férfi is készült, mert megfürdött meg fogatmosott.Nagyon nem egy szinten van a kettő.Egy férfi úgy sem tud úgy kinézni, amivel csak úgy minden más nélkül megelégedne egy nő.

2023. nov. 5. 18:07
 7/53 anonim ***** válasza:
44%
6-os, te csak a pasik miatt nézel ki normálisan?
2023. nov. 5. 18:19
 8/53 anonim ***** válasza:
50%
7. Nyilván nem, de randira kikerázza magát.
2023. nov. 5. 18:21
 9/53 anonim ***** válasza:
28%
Kikerázza? Pontosabban?
2023. nov. 5. 18:23
 10/53 anonim ***** válasza:
75%
9. Kiöltözik, kisminkel, tudod, randira általában nem a melós, meg nem a hétköznapi cuccaiban és hajjal megy a csaj...meg jó esetben a pasi sem.
2023. nov. 5. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!