Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednél e olyan nővel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél e olyan nővel aki állítása szerint nem a pénzre hajt de vérig van sértve ha BÁRMIT felezni kell és nem a pasi áll mindent?

Figyelt kérdés
Legyen az egy bevásárlás,ruha vétel,vacsora,nyaralás,auto vagy még egy lakásnál is húzza a száját
2023. nov. 5. 17:14
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
82%

"Én meg meggondolnám hogy akarok e mosni főzni takarítani egy palira ingyen…."

Én pénzért sem. Miért opció, hogy csak a nőnek kell házimunkát végeznie?

2023. nov. 6. 20:42
 42/53 A kérdező kommentje:

A ruha valóban nem közös azt elismerem.

De szerintem ha egy pár együtt él akkor nem árt ha

-nem külön koszton élnek

-autonal ugye mindket fel hasznalja az autot

-ha kessobiekben el akarnak koltozni egy nagyobb lakásba szerintem optimalasabb egy közöst venni es nem 2ot külön

2023. nov. 6. 20:43
 43/53 anonim ***** válasza:
41%

Nem kösz már nem akarunk összeköltözni meg elköteleződni meg semmit.

Én inkább csak találkozgatok kis huszonévesekkel amikor éppen ki vagyok éhezve. Még virágot is kapok ……

Nem kell mosnom főznöm takarítanom senki után.

2023. nov. 6. 20:48
 44/53 A kérdező kommentje:
Én ezeket megoldom magamnak nagyrészt a kajam megoldom ha mashogy nem rendelesel, hetente 2 alkalomal mindig rendet rakok az otthonomban es ha úgy van porszívozok.
2023. nov. 6. 20:53
 45/53 anonim ***** válasza:
73%
Én unalmasan főzök, szóval ha izgalmakra vágyik a párom, ő főz. Nem ugyanazokat szeretjük, többségében külön eszünk. Ő tud vezetni, én nem, és az én saját lakásomban lakunk.
2023. nov. 6. 21:07
 46/53 anonim ***** válasza:
14%

Akkor sem kéne felezgetős pali.

Vicc.

2023. nov. 6. 22:00
 47/53 anonim ***** válasza:
78%

Én megcsináltam itthon a dolgokat, fizetgettem minden szart mégis megcsaltak, másoknak meg nem kellettem, hát ilyen is van.

31f

2023. nov. 9. 16:39
 48/53 anonim ***** válasza:
78%

Hogy talaltok olyan pasikat, akik mindent fizetnek? "Sosem kellett fizetnem semmit", WOW!

Nekem meg nem volt ilyenben reszem.

Vagy rengeteg elso randi van, es tovabballtok, mig nem jon egy regimodi-konzervativ gondolkodasu pasi?

2023. dec. 7. 12:09
 49/53 anonim ***** válasza:
79%

Sokan azt nem értik, hogy ez egyfajta jó szándék. Megteheted, hogy felajánlod, viszont aki alapból elvárja, azt szerintem le kell koptatni. Eleve ez egy játszma, amit az illem miatt végigjátszik az ember,de nem az hogy elvárom egyből, pláne ha nem is ismerjük egymást.

Annyit hozzátennék, hogy én olyan nővel is találkoztam, aki még azt se hagyta, hogy az én kávémat kifizessem, pedig én akartam kifizetni mindkettőnkét. Tiszta gáznak éreztem.

De olyan lányt is ismertem, aki felezni akart(értsd, a sajátját kifizette). Szerintem ez az utóbbi a normálisabb mentalitás.

Nálunk jelenleg fel van osztva, hogy ki és mit fizet.

33/F

2023. dec. 7. 16:13
 50/53 anonim ***** válasza:
84%

Vicces olvasni a kommenteket! Ezeket a nőket, akik úgy érzik, hatalmas kegyet gyakorolnak a férfi örömére, mert agyonvásárolják magukat rongyokkal, parfümökkel, egész nap a műkörmösnél, kozemtikusnál ülnek, stb...

Nekem minden exnőm egyszerűen öltözött, nem kente magát, sportcipőben járt, pólóban, farmerben, sosem parfümöztek, kozmetikáztak, és gyönyörűnek láttam őket, megőrültem értük. Sosem vártam el, hogy főzzenek, mossanak, takarítsanak, ezeket is együtt csináltuk, vagy aki épp ráért/kedvet érzett. Természetes volt a munkamegosztás, és a pénz elosztása is. Néha én fizettem egy kajálást, néha ők, nyilván az anyagi helyzetünk aránya is meghatározta, ki mikor mit.

Szóval szerintem le kéne szokni arról az álláspontról, hogy nő egy ajándék a férfi számára, amiért a férfi hálával tartozik, mert egy ideális párkapcsolat szimbiózis, minkét félnek igénye van rá, és nem szükséges anyagi kompenzáció az egyensúly fenntatásáért. Ha igen, akkor az egy sugardaddy kapcsolat.

2023. dec. 8. 02:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!