Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori lehet az ilyen nő akinek ennyire nem számít a külső és ráadásul csinos is?
Figyelt kérdés
Van egy csinos lány ismerősöm 27 éves ès összejött egy férfival akinek nagyon súlyos arc betegsége, fejlődési rendellenessége van az arcán egy két öklömnyi hatalmas daganat van. A nő azt mondta hogy neki abszolút nem számít a külső és nagyon megszerette ezért jött vele össze2023. nov. 5. 10:02
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de ő rá az élő példa, hogy létezik olyasmi, hogy a külső másod/...lagos.
3/8 A kérdező kommentje:
2. Esküszöm nem, tényleg van ilyen ismerősöm
2023. nov. 5. 10:09
4/8 anonim válasza:
Pasinak vsn pénze? Mivel a pasi örűlhet,hogy ilyen nőt talált a nő ki tudja majd használni.
5/8 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt ismertem egy púpos férfit, akinek olyan kisugárzása volt, hogy elfelejtettem a testi hibáját. Egyébként nős volt, vagyis másra is ilyen hatást gyakorolt.
6/8 anonim válasza:
Egyszer volt a baráti társaságban egy ronda nagydarab férfi. Körülrajongták a nők. Az terjedt róla hogy nagyon tud baxni. És hogy 20 on akárhány centis a farka.
7/8 anonim válasza:
nincs ilyen ha 300 körül keresel akkor semmit ne mérsz én pl ezt kaptam meg egy nőtől jah és nincs olyan nő akit ne érdekelne a kinézet vagy a pénz
8/8 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, fiatal csaj, hatalmas mellekkel meg amúgy is eléggé jól néz ki. Viszont! Egy rohadt nagy rißanc, 22 éves és nem tudjuk számon tartani hány pasija volt már. Ráadásul a legtöbbet megcsalta és folyamatosan kapcsolatból kapcsolatba ugrál. A pasik nagy része (akiket legalábbis ismertem) nem volt egy átlag feletti, sőt legtöbb inkább átlag alatti volt külsőre, sok közülük ráadásul csóró is (az egyiknek konkrétan döngölt föld volt a lakásban a "padló").
Szóval ezt a csajt annyira nem érdekli a másik külseje, viszont totál megbízhatatlan és szinte bárkivel lefekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!