Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
185 centit írva társkeresőn rengeteg a match, még csajok is rám írnak, 170 centivel viszont szinte semmi, tényleg ennyire számít a magasság?
Azon gondolkozok ezek alapján voltam e már férfivel... Talán egy volt 180 +, de ő is csak pár alkalmas szerető. A komolyak, de a többi nem komoly is mind kb 167 és kb 177 közt volt.
Én meg vagyok 169
"170 centi nem törpe, mivel alacsonyabb vagy, mellé dagadtabb is. Kis hízómalac :)"
Kétlem, hogy hizomalac lennék 170/52 kilóval 😆
Próbáld meg fordítva, 170 és 185 centis nőként.
Szinte senki sem fog írni a 185 cm-es nőnek, a 170 cm-esnek sokan.
Ekkora kaland ha egy pali 185 cm magas? Nem hinném!
Kb. következő a helyzet:
183 cm (6 láb) alatti magasság hátrányt jelent: jóképűséggel, kisportolt testtel, illetve pénzzel és státusszal lehet kompenzálni.
183 és 188 cm közötti magasság semleges: különösebben nem jelent sem előnyt, sem pedig hátrányt, az előbb vázolt többi tényezőn múlik minden.
189 cm és magasabb pedig önmagában előny: persze ronda pofával, kérdőjel alkattal ezt is le lehet nullázni! Amúgy a túlzott magasság is hátrány, de akkora culából extrém kevés van.
Nyilván ezek a kategóriák nem elvágólagosak, hanem egy fokozatos átmenetet jelentenek. Pl. egy 188 cm-es pali már profitálhat a magasságából, és egy 182 cm-es tagnak sem kell nagyon elkeserednie.
Igen, viszolyognak a nők a selejtes, törpe fajtától. :(
De mivel boldogok csak magas, jóképű pasi mellett lesznek, ezért én feladtam már a próbálkozást, mert csak feleslegesen bosszananám őket és magamat is.
A mélynövésű férfiaknak nem jár a boldogság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!