Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes társkereső oldalako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkereső oldalakon a legtöbb nő miért 180 cm felett szeretne férfit (amikor a férfiak átlagos magassága 175 cm)?

Figyelt kérdés
Ezt írják ki adatlapodra elvárásnak...
2023. aug. 15. 17:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
34%
Na mi van törpicsek, nem tetszik a rendszer? Legyél magasabb, nem olyan nehéz az. Én semmit nem tettem érte és 190 magas vagyok.
2023. aug. 15. 17:07
 2/27 anonim ***** válasza:
11%

189 cm magas vagyok.

Mert erre van igény. :)

2023. aug. 15. 17:09
 3/27 anonim ***** válasza:
33%

Mert a jóképű arc mellett a magasság az egyik legvonzóbb dolog a nők számára egy férfi külsejében. Olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni (hacsak nem kockázatos és drága plasztikai műtétekkel).

A nők kb. a férfiak felső 10-20%-ához (arc, magasság alapján) képesek őszintén vonzódni testileg. Igen, ennél több férfi van kapcsolatban, és lehet találni mindig ritka kivételeket is, de iszonyatosan sokan vannak kapcsolatban úgy, hogy nem vonzódik hozzájuk őszintén a másik és más okokból jött össze vele. (Meg akart már állapodni, nem talált jobbat aki tartósra mellette maradt volna, jól keres a másik, stb-stb.)

2023. aug. 15. 17:10
 4/27 anonim ***** válasza:
74%
1-2. Én is 197 cm magas vagyok, de ennek a dicsekvésnek most mi értelme? Olvasgassátok a redditen mondjuk a shortguys fórumot, hogy milyen szar az alacsony férfiak élete csak a magasságuk miatt általában. És most a többségről beszélek, leszarom, hogy mindenkinek van egy 150 centis haverja, aki falja a nőket.
2023. aug. 15. 17:11
 5/27 anonim ***** válasza:
31%

4.

Oda is szoktam járni. Jókat lehet nevetni a törpék háborgásain.

2023. aug. 15. 17:12
 6/27 anonim ***** válasza:
0%

4.

Okot is leírtam.

2023. aug. 15. 17:13
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
5. Naa, ez tök jó, nem is gondoltam, hogy találok másik magyart valaha, aki szokott oda járni. Igen, valahol vicces is egy kicsit, de azért sajnálom is őket inkább. Jól kib*@szott velük az élet.
2023. aug. 15. 17:18
 8/27 anonim ***** válasza:
Mert szexis.
2023. aug. 15. 17:23
 9/27 anonim ***** válasza:
59%
Te is bizonyos kg alatt keresel nőt, pedig az átlag magyar túlsúlyos.
2023. aug. 15. 17:29
 10/27 anonim ***** válasza:
32%

#9 normál testmagasság az átlag férfi magasság, míg amit írsz az túlsúly 😄

Van különbség.

2023. aug. 15. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!