Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkereső oldalakon a legtöbb nő miért 180 cm felett szeretne férfit (amikor a férfiak átlagos magassága 175 cm)?
10.
A törpéket se gátolja senki, hogy nőjenek. Mégis ki tiltja meg nekik?
184 cm magas nő vagyok. Interneten ismerkedve ezt korábban nem jeleztem, elvárásokat sem támasztottam a férfiak magasságával kapcsolatban. Személyes találkozás alkalmával azonban több férfi is elképesztő sértéseket vágott hozzám, volt aki mutánsnak, volt aki lób_szónak nevezett, volt aki hibáztatott, amiért "eltitkoltam" a magasságomat.
Ennek hatására a hasonló helyzeteket szeretném elkerülni, viszont azokat is, akik csak a magasságom miatt próbálkoznának nálam. (Természetesen ha bárki rákérdez a magasságomra, elmondom.) Így a (legalább) 180 centis férfit ideálisnak megjelölni tűnik a legjobb megoldásnak, ott már extrém különbség semmiképpen nem lesz a javamra.
"A kövérségen lehet változtatni akaraterővel, a testmagasságon nem lehet változtatni."
Ez a vonzalom tekintetében semmin nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!