Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes társkereső oldalako...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkereső oldalakon a legtöbb nő miért 180 cm felett szeretne férfit (amikor a férfiak átlagos magassága 175 cm)?

Figyelt kérdés
Ezt írják ki adatlapodra elvárásnak...
2023. aug. 15. 17:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%

10.

A törpéket se gátolja senki, hogy nőjenek. Mégis ki tiltja meg nekik?

2023. aug. 15. 17:33
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
172cm vagyok, fura lenne a velem egy magas pasi. Ez nem bàntàs, egyszerüen így érzem. De sok alacsony làny van nàluk több az esèly.
2023. aug. 15. 17:54
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
9. A kövérségen lehet változtatni akaraterővel, a testmagasságon nem lehet változtatni.
2023. aug. 15. 17:57
 14/27 anonim ***** válasza:
17%
Hol vagytok segítőkész nők?
2023. aug. 15. 18:03
 15/27 anonim ***** válasza:
68%
Nálam is korábban 180cm volt beállítva a keresési feltételek között, mint minimum magasság. Mivel ugyanilyen magas nő vagyok, jogom van eldönteni, hogy ki kellett érezném jól magamat. Zömében 185+-os barátaim voltak, és nem érdekel, ki mit gondol erről 🤷‍♀️😀
2023. aug. 15. 18:47
 16/27 anonim ***** válasza:
57%
15. Általában az alacsony nők még jobban megőrülnek a magas férfiakért, mint a magas nők. Sok magas nő simán elmegy vele egy magas férfival is, de az alacsony nők sokkal nagyobb arányban akarnak égimeszelő barátot.
2023. aug. 15. 18:50
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

184 cm magas nő vagyok. Interneten ismerkedve ezt korábban nem jeleztem, elvárásokat sem támasztottam a férfiak magasságával kapcsolatban. Személyes találkozás alkalmával azonban több férfi is elképesztő sértéseket vágott hozzám, volt aki mutánsnak, volt aki lób_szónak nevezett, volt aki hibáztatott, amiért "eltitkoltam" a magasságomat.

Ennek hatására a hasonló helyzeteket szeretném elkerülni, viszont azokat is, akik csak a magasságom miatt próbálkoznának nálam. (Természetesen ha bárki rákérdez a magasságomra, elmondom.) Így a (legalább) 180 centis férfit ideálisnak megjelölni tűnik a legjobb megoldásnak, ott már extrém különbség semmiképpen nem lesz a javamra.

2023. aug. 15. 19:31
 18/27 anonim ***** válasza:
42%
Internetes társkereső oldalakon a legtöbb FÉRFI miért MODEL ALKATU NŐT szeretne (amikor a NŐK átlagos SÚLYA 60KG)?
2023. aug. 15. 19:48
 19/27 anonim ***** válasza:
87%
Mert a nők nem átlagos férfit keresnek...
2023. aug. 15. 20:24
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

"A kövérségen lehet változtatni akaraterővel, a testmagasságon nem lehet változtatni."

Ez a vonzalom tekintetében semmin nem változtat.

2023. aug. 15. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!