Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
185 centit írva társkeresőn rengeteg a match, még csajok is rám írnak, 170 centivel viszont szinte semmi, tényleg ennyire számít a magasság?
nyugodj meg én 177 cm magassággal sem kellek senkinek.
2# a ritka kivétel de 180 cm alatt nem nagyon van élet.
Amíg egy férfinek fent van egy képe magáról ahol látszik testalkata, arca, mindene és emelett a nők ignorálják, de ha 185 cm van kiírva akkor már egyből lájkolják az kicsit más tészta mintha egy dagadt nőről beszélünk.
Hiszen ő hiába fogja kiírni, hogy 60 kg, mert ha valós képet tesz ki akkor látszik a fején és mindenén, hogy egy mangalica.
Az emberek túlnyomó többsége el se ovlassa a profilokat úgyhogy elég kamu szagú.
De sok kérdésnél már elmondtuk, hogy a túl nagy magasságkülönbség ugyan csak kényelmetlen, ritkán választ valaki célirányosan felhőkarcolót.
Saját magad is kipróbálhatod, keress egy viszonylag normálisan , de nem extrém jól kinéző férfit, tedd fel képeit két külön profillal és a magassággal variálj. Majd meglátod.
Csak nekem fura, hogy rosszul éled meg, hogy sok nőnek jobban bejönnek a magasabb férfiak, de egy túlsúlyos nőt meg mangalicának nevezel?
Kb. mintha egy 177 cm-es nő törpézne le téged, ami nekem soha meg nem fordulna a fejemben magas nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!