Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit ér magányra, társnélkülisé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ér magányra, társnélküliségre a pszichológus?

Figyelt kérdés
Állandóan küldenek pszichológushoz minden ittlévőt, megoldásként. Az ingyenes pszichológus annyit is ér, a magán pszichológusra meg rámegy inged-gatyád. 20 000 Ft/alkalom alatt nem igen van már pszichológus, ami azt jelenti, hogy havonta 80 000-be is kerülhet, ami nem kis pénz azért valljuk be.
2023. nov. 3. 07:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Elég sok mindenben. A gyerekkorod és az előző kapcsolataidból felismerheti a sémákat, a traumákat, a problémákat amik előfordultak, ezeken dolgozva már sokkal kevesebb az esélye annak, hogy a következő kapcsolatod is ugyanezekbe belebukik.

Segíthet abban, hogy egyedül is teljes életet tudj élni, ne másoktól függjön a boldogságod. Eleve a magány tud szimplán barát és közösségnéküliséget jelenteni, nem feltétlen a párkapcsolat hiányát.

Ezen felül segíthet a gátaid felismerésében és legyűrésében amitől eddig féltél/nem tudtál ismerkedni.

Én szerenecsére nem találkoztam még lehúzós pszichológussal, volt aki az ingyenes konzultáció után is mondta hogy nem feltétlen az ő szakterülete a problémám, küldött egy listát a kollégáiról hogy kit ajánl, másik meg a 3. alkalom után mikor nem látott javulást inkább elküldött pszichiáterhez, onnan meg ping pongozom közte és egy pszichoterapeuta közt.

Akárkihez is megy az ember nem árt utánaolvasni, ajánlást kérni (reddit ebben nekem bejött) és megelőzhetünk sok problémát.

2023. nov. 3. 08:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Addig is van kivel beszélgetned kibírja hogy fárasztod :D
2023. nov. 3. 09:22
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Én járok és semmit nem ér. Az első 10 alaklom talán valamit ért, de azután már nem. Csak jól esett kivesézni a szerencsétlenkedéseimet valakivel, aki nem ítélkezik. Már 1 millát simán otthagytam neki...
2023. nov. 3. 11:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
11-es szépen összefoglalta :) Egyébként én sem gondoltam volna, hogy segít, de nekem tényleg segített. 25 éves koromig egyetlen hosszútávú kapcsolatom sem volt, csak ilyen pár hetesek maximum, de azok is rosszak voltak. Aztán elkezdtem járni a pszichológusomhoz és rájöttem, hogy tudat alatt mennyi minden van bennem, szorongás, megfelelési kényszer meg mindenféle dolog. Amikor megismerkedtem a jelenlegi párommal, a pszichológusom abban is segített, hogy hogyan gondoljam végig mit is akarok tőle, hogyan állítsak határokat, hogyan kommunikáljak vele, most pedig van egy tök stabil, harmonikus kapcsolatunk. Szerintem a pszichológusom nélkül ez is ment volna a kukába az elején, mint a többi, szóval sokat köszönhetek neki.
2023. nov. 3. 11:52
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Semmit nem ér akkor ha te alapból ismered a saját hibáid, tudod mi miatt vagy egyedül mi miatt nem megy a dolog (99%-ban a rossz külső miatt amúgy).

Ez azoknak jó akik képtelenek magukba nézni és megvizsgálni, hogy mit rontottak el, miért képtelenek találni valakit. Szóval a "normie"-k számára pont megfelelő megoldás egy csomó pénzt elszórni a semmire és gazdaggá tenni olyan embereket akik múgy röhögnek a markukba a sok hülyét látva.

Képzeljétek el a szituációt:

a 160cm-es, kopaszodó, csáléfogú, alapból baltaarcú, kissé elhízott, folyamatosan izzadó férfi bedöcög a pszicolóhushoz, hogy "nem talál magának senkit, sikertelen a nőknél és még 35 évesen is szűz"....

Most őszintén a szaki ha valóban tanácsot akarna neki adni, ha valóban segíteni akarna mit mondana? Mert szerintem egyértelmű: azt, hogy "ember kißaszott rusnya vagy mit akarsz már?".

De ehelyett mindenféle kamu "gyerekkori traumákról", meg "szociaális zavarokról" vagy a franc tudja miről kezd el neki dumálni...

Holott a külseje az egyetlen gátló tényező, semmi más.

Aki átlagos, normál külsővel rendelkezik és siekrtelen az meg egyszerűen nem próbálkozott elégszer, nem próbált meg mindent megtenni az ügy érdekében, hanem azt gondolja, mint a Disney mesékben, hogy majd csak úgy véletlenül besétál az életébe a "nagy ő". Aki egyébként nem létezik ez is csak ilyen álomvilágban való létezés terméke. Meg persze az átlag külsejűnek is az elsődleges az lenne ,hogy azt a pénzt amit a pszichológusra baßott volna el, azt inkább költse a külsejére.

Spóroltam nektek több 100 ezret, nagyon szívesen!

2023. nov. 3. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Én megértelek, a válaszom az, hogy a Te esetedben nem megoldás, marad az SZTK-s pszichológus, vagy az önismeret, önképzés, esetleg keres bölcsebb beszélgető partnert.
2023. nov. 9. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:

#7:

-Mennyivel vagy fölötte?

-Arc oké, viszont csinos vagy?

2023. nov. 9. 15:24
 18/21 anonim ***** válasza:
17: 32 múltam nyáron. 170 cm vagyok, sovány, lapos, formátlan, szóval nincs is mi kompenzálja ezt a kegyetlen ronda fejet.
2023. nov. 9. 19:35
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as: menj el edzeni, és próbálj meg hízni egy kicsit. Egy formásabb test, főleg egy jó segg tudja kompenzálni a csúnyább arcot is. A jó segg pedig elérhető edzéssel.

Az arcodat meg nőként be tudod "vakolni", nem egy olyan csajt látok aki kegyetlenül ki van mázolva. Még kifejezetten szép arcó lányok is csinálják ezt (amit amúgy nem értek miért).

2023. nov. 10. 06:18
 20/21 anonim ***** válasza:

19: Jaj, hagyjuk már, ezt te sem gondolhatod komolyan! Azt a vakolatot le kell mosni, nem lehet 24/7 abban pompázni. Mármint akinek egyáltalán tolerálja a bőre (és a szemei), az enyém mondjuk nem. Nem beszélve arról, hogy ilyen szintű rondaságnál kb. újra kellene rajzolni az egész arcot, ez nem az elég egy kis szempillaspirál meg alapozó kategória...

Hízáshoz/formásabb testhez az én genetikai adottságaimmal és egészségügyi problémáimmal elsősorban nem edzésre, hanem egy brutális, élhetetlen diétára lenne szükség. Nekem nem fér bele, hogy az egész napom és életem ekörül forogjon. Enélkül meg marad a piszkafaság. De ez a része szinte mindegy is, nem a seggem és egyéb testtájaim vannak folyamatosan szem előtt, nem azokkal beszélget, teremt szemkontaktust, mosolyog rá stb. a többi ember. Vagy ezt hogy képzeljük el a gyakorlatban, majd úgy lesz együtt velem valaki, hogy minden pillanatban csak a seggemet lesegeti, mert az ocsmány pofámra rossz ránézni? Nyilván ez nem tartható.

2023. nov. 10. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!