Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit ér magányra, társnélkülisé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ér magányra, társnélküliségre a pszichológus?

Figyelt kérdés
Állandóan küldenek pszichológushoz minden ittlévőt, megoldásként. Az ingyenes pszichológus annyit is ér, a magán pszichológusra meg rámegy inged-gatyád. 20 000 Ft/alkalom alatt nem igen van már pszichológus, ami azt jelenti, hogy havonta 80 000-be is kerülhet, ami nem kis pénz azért valljuk be.
2023. nov. 3. 07:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Segít kideríteni, hogy miért vagy magányos, miért nem megy az ismerkedés.
2023. nov. 3. 07:47
 2/21 anonim ***** válasza:
25%

Valoszinuleg ez a magányod oka! Ha havi 80ezer sok, és "rámegy inged gatyád", hogy akarsz barátnőt? A páros programok költségei, ennél jóval magasabbak lesznek! (Benzin

belépők, étterem stb) Előszőr kezdj el keresni egy jobban fizető állást, ha nem találsz, képezd magadat! Egyedül vagy, just do it, ne a kifogásokat keresd, mert mivel magányos vagy, egyik sem lehet megalapozott a lustaságon kivül!

Tessék! Megsporoltam neked 80 ezret havonta!

Szívesen! 😇

2023. nov. 3. 07:49
 3/21 A kérdező kommentje:

Nő vagyok és pályakezdő🙂

Már miért lenne havi 80 ezer forint a közös programok? Itt valamelyikőtök fizetett ennyit? Mert nem hiszem. Ez meg a "hogyan akarsz így barátnőt" (az én esetemben barátot) meg nettó hülyeség. Nem megvenni kell az ilyet.

2023. nov. 3. 07:52
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
Semmit.
2023. nov. 3. 07:58
 5/21 anonim ***** válasza:
16%

Sokat.

80k -t nem kajára költesz 1 éven belül kifizetődik.

2023. nov. 3. 08:03
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
A pszichológus nem megoldás a problémára, hanem egy eszköz arra, hogy megtaláld a megoldást.
2023. nov. 3. 08:04
 7/21 anonim ***** válasza:
85%

Szart sem érnek ilyen célra, csak manapság kb. mindenhatóként tekintenek rájuk indokolatlanul.

Én is nő vagyok, csak már 30 fölötti, és ha hatékonynak látnám, akár meg is engedhetném magamnak. Csak egyrészt ahogy minden más területen, úgy itt is krva kevés a JÓ szakember, a rossz meg nagyon félre tud vinni, és még nagyobb károkat okozhat. Másrészt a világ legjobbja sem tudna segíteni az arcom/fejem rútságán, sem azon, hogy unalmas kuka vagyok, nem traumák és egyebek miatt, hanem egyszerűen gyárilag. Márpedig ezek meghatározóak még egy laza kapcsolat szempontjából is. Az arc minden helyzetben "szem előtt van", ha rossz ránézni, abból senki sem kér, akármit és akárhogy is gondol a pszichológus. Ugyanez igaz a kukaságra, valamire való férfi nem tolerálja, hogy az idő nagy részében csendben vagyok, mert nincs miről pofáznom, fáraszt is.

Ez persze csak az én példám, másoknak más pszichológus segítségével NEM megoldható (többnyire szintén "gyári") hibájuk van.

2023. nov. 3. 08:10
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Segíthet neked rájönni amire valamiért egyedül nem tudsz. De ha a külsőddel van probléma azon egy orvos nem tud segíteni. Nem tudna helyetted lejarni edzeni.
2023. nov. 3. 08:12
 9/21 anonim ***** válasza:
50%
Beszélgetsz vele. Néha az segít. Csak ugye qrvadrága.
2023. nov. 3. 08:39
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Én sem beszélgetnék veled egy órát 20k -ért.
2023. nov. 3. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!