Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet tényleg működhet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tényleg működhet a szőnyegbombázás típusú ismerkedés utcán, villamoson, buszon?

Figyelt kérdés
Kollégám nem egy helyes férfi de nem is olyan ronda és meglepően egy elég aranyos kedves csinos lánnyal összejött, ilyen munkahelyi összejövetelen be is mutatta nekünk, meg is kérdeztük hogy hogy találta ezt a lányt, hol találtált ilyen csinos lányt. Azt mondta hogy elege lett az internetből így kiment az utcára úgy hogy ne lássák persze egymást hogy kihez ment oda, de az össze szimpatikus lányhoz odament azt mondta volt vagy ezer visszautasítás, volt durva, bunkó is közte, de az 1001. belement a randiba... lehet mégis a nagyszámok törvénye működik
2023. nov. 1. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Én 15 -nél álltam meg és adtam fel. Sajnos azt tapasztaltam, hogy egyes nők nagyon szemét módon viselkednek/gyakorlatilag mintha vadásznának a puákra
2023. nov. 1. 11:16
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Ezzel a férfiak csak azt érik el, hogy szerezzenek egy jól megérdemelt tökön rúgást a buszon vagy villamoson.
2023. nov. 1. 11:17
 3/14 anonim ***** válasza:
10%
PUA (pick up artist) -nak szokták hívni azokat, akik ezt csinálják. Van egy egész irodalma is annak, hogy mit mondjál a nőknek.
2023. nov. 1. 11:18
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeretnéd, hajrá, csináld utána, de az emberek nagyon nagy többsége nem bírna el ennyi visszautasítást, teljesen elmenne az önbizalma. Én ezt alapvetően senkinek nem tanácsolnám, a nők jelentős része (mint én) nem vevő utcán egy vadidegen közeledésére, kicsi az esély a sikerre, és pl., ha egy sokadik lány bele is megy a randiba, nem biztos, hogy abból lesz szex vagy kapcsolat. Szerintem sokkal normálisabb opció nem csak a külsőt nézni egy pillanatra, elmenni mondjuk szórakozóhelyekre, ahol többet látsz egy idegen nőből, és nem mindenkihez odamenni, hanem nyitott szemmel járni, és felmérni, kinél lehet esély.
2023. nov. 1. 11:48
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Gratula neki, hogy ezt megúszta feljelentés és tsi. nélkül...
2023. nov. 1. 11:49
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem. Esetleg szigetfesztiválon, borfesztiválon működhet, ahol lazábbak az emberek. Egyetemi napokon, ha nem vagy túl idős vagy manga találkozókon.
2023. nov. 1. 11:58
 7/14 anonim ***** válasza:
42%

Lehet lepontozni, de.milyen dolog már egy normális kérdésre testi erőszakkal válaszolni!!! A feminizmus valódi, igazi arca ez. Ha valaki ezt teszi, ne lepődjön meg a sürgősségin egy látogatástól sem!

A négyes

2023. nov. 1. 12:00
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Tiktokon is van irritáló pali.

Nem fogja fel hogy próbálkoznak a jobb csajoknál elegen, nincs rá szükségük hogy még az utcán, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontokban is zaklassák őket.

És kajak megmagyarázza, hogy ez automatikusan vonzalmat generál a nőkben, mert önbizalomról tanúskodik 😀

Képzelem.. mikor el van mélyülve a gondolataiban az utcán, a semmiből meg ott terem egy számára nem tetsző figura, és elkezdi füzögetni.

Garantált pofáraesés.

2023. nov. 1. 12:01
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

Nálam úgy volt, hogy egy barátnőmmel mentünk az utcán, a pasi meg ismerte őt, így elegyedett velem szóba. Kb 5 perc múlva lebeszéltük a randit. Megvolt a kémia, és szimpatikus volt a határozottsága (nem tolakodó volt, nem rámenős). De itt megvolt a kapocs a közös ismerőssel, ha valaki csak úgy odajönne, hogy “szia, randi?” Arra én sem mondanék igent. Sokmindent nem vesztek figyelembe.

1. Lehet, hogy épp nagyon szar napom van, és senkire nem vagyok kíváncsi. Nektek is biztos van ilyen.

2. Párkapcsolatom is lehet.

3. Ha random odajön egy férfi, akkor sajnos abban a világban élünk, ahol nem tudhatom, hogy mik a szándékai. Iljesztő is lehet, ha egy idegen elkezd követni meg nyomulni. Szóval át kell gondolni a közeledést.

Soha nem lennék bunkó ok nélkül, senki nem érdemli meg, hogy beletapossak a lelkébe csak úgy. Amíg a férfi normális velem, én is az leszek. De cserébe ha normálisan utasítom el, fogadja el. Főleg ha ilyen módszerekkel próbálkozik, ahol alapból kicsi az esély. Szerintem ezerszer jobban jártok, ha este bárokba vagy egyéb beülős helyekre mentek. Sokkal esélyesebb, hogy ott nyitottabbak az emberek az ismerkedésre.

2023. nov. 1. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Az hogy valaki odamegy utcán egy lányhoz még nem lesz PUA. A PUA-k (kevés kivétellel) közönséges csalók akik kitaláltak mindenféle idióta autisztikus elméletet és azzal házalva próbáltak férfiakat lehuzni kurzusokkal. Ld. Valent Gábor Jimmy, Freiwill Ádám.
2023. nov. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!