Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azt érzem bárkivel ismerkedem, hogy nekem kell húzni a beszélgetést, nekem kell az egészet beindítani, nekem kell témát feldobni, senki sem teszi meg az első lépést, és ilyen kétségek, bizonytalanságok közt hagynak engem, ami nekem tök kellemetlen. Mindenki csakis rám zuditana azt hogy tegyem meg az első lépést, és úgy, érzem hogy én mindig több energiát adok bele az egészbe. Miért lehet ez? De közben érzem azt hogy tetszem a srácnak, csak mégsem mondja ki konkrétan a dolgokat. Nem értem, valamit én rontok el? Vagy csak nekem hülye a felfogásom hogy a férfi kezdeményezzen, és próbálja vinni a témát

20/L

2023. okt. 30. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét félnek illik erőfeszítést beletenni az ismerkedésbe, kommunikációba. Lehetőleg játszmázás, túlgondolás, manipuláció nélkül.

Ha nehezen megy, akkor valószínűleg nem érdemes erőltetni, és elhal.

Én szívesen ismerkednék veled, ha te is fővárosi vagy. :)

28F

2023. okt. 30. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
A férfiak szoktak kezdeményezni,nem is értem a kérdést.
2023. okt. 30. 18:08
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
tedd fel magad rosszlányokra ott nem neked kell kezdeményezni
2023. okt. 30. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

hát elég passzív és lusta srácokkal keveredsz össze

én f vagyok és hasonloan érzek bárkivel beszélek N mindig én viszem vagy adok lendületet a beszélgetéseknek sose volt kb olyan h más csinálta volna ugyan ezt. Lehet megfelelési kényszer lehet más, vagy csak én is ilyeneket fogok ki. Nem rossz , de lehetne jobb is az tény. De a kérdésre válaszolva, megy az ismerkedés neked csak hát még nem találtál olyan megfelelő embert akivel beinditanátok egymást beszélgetés terén és mindenről is órákat beszélgetni bármikor stb.

2023. okt. 30. 18:13
 5/13 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező, én pont ugyanezt érzem, csak én fiú vagyok (27/F), és lánnyal ismerkednék.

Az a legrosszabb, ha már egy ideje megy a beszélgetés, de a lány szép lassan elkezd nem írni, aztán már nem is reagál. Amikor felhozom a facebookos jelölés lehetőségét, akkor meg elutasítja, hogy egyelőre nem.

Ezt nem értem. Ha valaki már nem akar valamit, akkor miért nem böffent oda valamit, hogy ő már nem akar beszélgetni, vagy ha nem akarja megmondani, akkor legalább tiltson le, úgy becsületesebb, mint ez a semmittevés!

2023. okt. 30. 18:15
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Pont ez a probléma, hogy te teszed bele az energát. Ettől a pasi azt érzi, erőlködsz, kaparsz, de legalábbis nagyon igyekszel. Egyfelől legyél lazább, másfelől engedd, hogy ő tegye oda magát. Ha egy pasi már az elején sem igyekszik jó benyomást tenni, mit várhatsz tőle később?
2023. okt. 30. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezzel csak annyit tudsz csinálni, hogy akkor hanyagolod az illetőt, ha nem tesz bele semmi erőfeszítést. Amúgy meg szerintem pont hogy előny, hogy szoktál kezdeményezni és nem ragaszkodsz ahhoz, hogy a férfi tegye ezt, csak vigyázz, ki ne égj tőle, ha úgy érzed nagyon nem megy tarts inkább szünetet. Előbb-utóbb csak matchelsz olyannal, aki tényleg megakar ismerni.
2023. okt. 30. 18:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Erőlteted amit nem lehet.
2023. okt. 30. 18:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy állhatnék hozzá lazán, ha én komolyan szeretnék ismerkedni.

A mai férfiak nem tudnam küzdeni, teperni

2023. okt. 30. 18:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig így járok a csajokkal. Ha abbahagyom akkor itt vége is van. Az van, hogy nem érdekled annyira a másikat, különben ő is keresne. Szóval nincs veled baj, csak rossz embereket fogtál ki.
2023. okt. 30. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!