Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor érezted azt legelőször,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érezted azt legelőször, hogy reménytelen vagy, és valószínűleg örökre egyedül leszel?

Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 09:31
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

28 év után folyamatosan.

40/F / incel

2023. nov. 1. 09:40
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
14 evesen, ilyen noi megerzes, es beigazolodni latszik, 31 eves vagyok
2023. nov. 1. 09:40
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt minden egészséges önismerettel rendelkező incel a korai pubertásnál felismeri.

Hogy valami nem stimmel, túl érdektelenek a lányok felé, és így nem tud velük mit kezdeni, hiába szeretne. Én is 13-14 éves korom körül jöttem rá hogy az élet nem habostorta. Apám arra nevelt hogy a csajok majd maguk tapadnak a férfira ha megérik rá.

Azt nem tette hozzá hogy nem mindenki képes megérni hozzá az életében. Nekik a kezük lesz a szexpartner nyomorúságos életükben

2023. nov. 1. 09:59
 4/28 anonim válasza:
90%
19 évesen, amikor először szexelhettem volna, de bebizonyosodott, amit sejtettem, hogy impotens vagyok. 42/f
2023. nov. 1. 10:00
 5/28 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen baratom. Senkinek se kell,csak egy aranyaso tapadt ra es lehuzta milliokkal. Soha mem lesz senkije.
2023. nov. 1. 10:01
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is már tizenévesen, általános iskolásként. Akinek van szeme és nem is hülye, annak hamar leesik, hogy labdába sem rúghat. Hogy ő nem úgy néz ki, nem olyan személyiség, ezért nem is úgy viszonyulnak hozzá, miközben másokért kb. odáig vannak. (32N)
2023. nov. 1. 10:18
 7/28 anonim ***** válasza:
8%

A nők esetében viszont nem létezik ilyen. Csak olyan hogy a chadeket nem kaphatják meg, aztán ezért sírnak hátralévő életükben

Férfiaknál meg olyan van hogy a ténylegesen rusnya, kövér csajoknál lenne esélye, ha még ő mozdulna rá azokra a gusztustalan lányokra. Aztán azok a lányok se a hasonlóan gáz fiukat keresik, hanem egy náluk sokkal jobb pasast, vagy chadet.

Mondjuk ha úgy vesszük, akkor az ilyen nök is reménytelenek, csak sokkal előnyösebb helyzetben

2023. nov. 1. 10:32
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

14-15 évesen. Addigra már az osztálybeli lányokat kerülgették a fiúk és voltak néhányan akik "jártak" is, egyszóval látszott, hogy ki lesz csinoska, kapós.

Hozzám a kutya nem szólt soha ilyen értelemben, barátkozni barátkoztak de ez volt minden.

2023. nov. 1. 10:36
 9/28 anonim ***** válasza:
15. életévemtől kezdve.
2023. nov. 1. 11:52
 10/28 anonim ***** válasza:
18%
16 éves duci tinilányként, csomó gyerekkori traumával. Aztán rájöttem, hogy talán magammal kellene valamit kezdeni a tinihiszti helyett, és láss csodát, működött.
2023. nov. 1. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!