Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben nem tudok ismerkedni akkor valószínüleg örökre egyedül maradok?
Tiniként éreztem már hogy nekem nem sok sikerem lesz a csajoknál, mert már mindenkinek volt szinte csak nekem nem. Nagyon rossz volt hogy én eltérek a "normáltól". Nekem olyan nagy dolog lett volna ha lett volna kapcsolatom, és normál időben kezdek lányokkal ismerkedni. Önbizalmamnak is jót tett volna.
Neten szoktam csak társkeresőkön, szerintem ott sosem fogok találni, nincs olyan nagy szerencsém.
Igen, valószínűleg.
---
Tudsz róla, hogy a szociális képességek és a kommunikáció is fejleszthetőek?
A tinik többsége teljesen más értékrend szerint ismerkedik. Olyan sok férfin látom, hogy azért, mert kamaszként sikertelen volt a lányoknál, felnőttként nem veszi észre, hogy ebből már ki tudna törni, ha egy kicsit rendbe tenné az önbizalmát (és nem kell ettől még gyökeresen megváltozni, nagydumásnak vagy extrovertáltnak lenni).
Azzal együtt, ha neten jobban tudsz ismerkedni, megpróbálhatod azt is, hogy nem kifejezetten társkeresőkön próbálkozol, hanem a hobbidhoz vagy érdeklődési körödhöz kapcsolódó fórumokon, csoportokban vagy aktív. Az már alapból jó, hogy megismerhetsz embereket, akikkel van közös pont, és simán benne van a pakliban, hogy találsz valakit, akivel érdeklitek egymást. Szerencse persze ehhez is kell, és könnyebb, ha nagyobb városban élsz.
Az örökben minden ott van. Nem lehetsz egyedül, mert az egység része leszel.
Max addig maradsz egyedül, míg halálod után vissza nem térsz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!