Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi marad egyedül, akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi marad egyedül, akár szűz is testi adottságok miatt?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok. Alacsony vagyok (174cm) és, ami még rosszabb, kicsi a farkam (13cm körüli kis xar).

Szerintetek sok ilyen van?

2023. okt. 31. 19:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Alig van nő, aki láthatóan alacsonyabb nálam. A 13cm gyakori? Lehet. Attól még nem lesz jó. Nem lepődök meg, hogy nincs párom.

2023. nov. 1. 08:23
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
A listarol le maradt a kövérség miatti siránkozás.
2023. nov. 1. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

A te problémád kérdező nem testi, hanem szellemi fogyatékosság.

Csakis te magad vagy az, aki visszautasítja a nőket, nem a nők téged. Így nem hivatkozhatsz a testi adottságaidra, meg arra hogy a nőknek nem kellesz. Egyszerüen alkalmatlan vagy párkapcsolatra

2023. nov. 1. 10:36
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

Exemmel 4 évig voltunk együtt, 169 centi magas volt (én 155), ez aligha tart hátrányban pláne hogy férfihoz teljesen átlagos magasságod van.

Azért meg kevés nő sétál el az előjátéknál mikor meglátja a méreted, tehát ez sem okolható a szűzességért.

2023. nov. 1. 11:54
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kövér.

Ha neked az szellemi fogyatékosság, hogy valaki nem megy önként kudarcra ítélt, esetleg megalázó helyzetbe, akkor nem vagy tisztában a jelentésével.

Nem feltétlenül elsétál, csak nincs következő alkalom.

2023. nov. 1. 14:15
 16/21 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt is kiderült, hogy a magas, nagyfarkú férfi, a női szexbomba megfelelője.

2023. nov. 1. 15:42
 17/21 A kérdező kommentje:
2023. nov. 1. 19:28
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező! Én egy 180 cm magas nő vagyok, a párom 173 cm, engem sose zavart. 174 cm-el nem is vagy alacsony, ez inkább középtermetnek felel meg. Önbizalomhiányod lehet, azért hitted el, hogy nem tudsz társat találni. Fel a fejjel, nálad sokkal alacsonyabbak is találnak társat, akár magasabbat is. Értelmes nőket nem érdekel, ki hány centi, ők a személyiség kisugárzásába lesznek szerelmesek.
2023. nov. 3. 20:33
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Nem a magasságom a legnagyobb baj.

2023. nov. 3. 22:18
 20/21 NTBS ***** válasza:
Szerintem fogadd el magad, és minden rendben lesz.
2023. nov. 4. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!