Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire negatív az ha randin arra a kérdésre hogy miért vagyok régóta egyedül azt a választ kapnátok hogy mert incel vagyok és akkor hoznám az Incel elméleteket, mint férfi többlett, 80 - 20as szabály stb.....?
Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 11:39
1/22 anonim válasza:
Ha nem incel vagy, akkor lúzer, az is rossz, haha.
2/22 anonim válasza:
Minden értelmes nő ott hagyna egy ilyen után. Csak az hívja magát incelnek aki súlyosan idióta.
3/22 A kérdező kommentje:
2. És ha nem mondanám hogy incel vagyok hanem csak az elméleteket
2023. okt. 21. 11:49
4/22 anonim válasza:
Én be is fejezném a randit egyből
5/22 anonim válasza:
Ha leincelezne egy randin a másik, akkor kb. mintha meg sem hallanám, majd "ki kell mennem a mosdóba" egy ideális pillanatban és úgy ott hagyom, mint eb a szaharát. Ha ilyen mértékben megsért, akkor innentől ez egy senki a számomra.
6/22 anonim válasza:
En utálom ha egy pasi panaszkodós szerencsétlen es magát járatja nekem le és ezzel akarna bevágodni.
7/22 anonim válasza:
A jövőben gondolom minden problémára egy kifogást fogsz gyártani. Számomra ez nem fér bele.
8/22 anonim válasza:
Szerintem ez az a szint amikor hirtelen mint a villámcsapás sokkot kap a másik a felismeréstől, és akkor mintha nem is beszéltetek volna elötte, meg semmi, csak úgy sétál odébb szó nélkül, mert a randi ezennel véget ér. El se köszönve meg semmi :D
Rosszabb esetben még vitázhattok veszekedhettek is egy jó nagyot, ha ott helyben derülne ki. És csak utána hagy ott faképnél.
9/22 anonim válasza:
Menekülnek és vissza sem néznék. Nem kell kettyós.
10/22 anonim válasza:
6! Igen legyen hazudós tahó, az jobban bejövős ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!