Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több mint tetszik egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint tetszik egy olyan lány akihez nagyon kevés vagyok (tudom én tehetek róla de pár hét alatt nem változik) hetente találkozunk egyetemen,hogy felejtsem el? Vagy szerelemben nincs szabály és aki mer az nyer?

Figyelt kérdés

Agrár egyetemre járunk, gyakorlaton találkozunk. De társkeresőn is összeakadtunk. Ritkán ha beszélünk iskolán kívül nagyon kedves elismerő. Gyakorlaton viszont csak velem van. Elvileg más is képbe van nála.

De amiért kevés vagyok, az édesapjának annyi hektár földje van mint nekem hajszálam(pedig kopaszodom). Én pedig bizonyos okokból mama hotelből indítom a vállalkozásom jövőre sötét borsodi földeken.

2022. nov. 21. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám a helyedben! Később bánni fogod
2022. nov. 21. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Hagyd beken. En is ilyen csaj voltam, egesz eletemben eselyt adtam az ilyen szaroknak mint te. Mai eszemmel szoba se johetne nalam rondabb, csorobb. Ki fog utkozni millio egy modon.
2022. nov. 21. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1es. Köszönöm 2es kicsit nyers de lényegretörő.
2022. nov. 21. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

2 es de bunkó vagy! 😅

De igen kérdező ez veszett ügy ha te más anyagi helyzetből indulsz.

2022. nov. 21. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

És téged miért érdekel, hogy mi van az apjának? Legalább nem egy csóró csaj, aki tőled várja hogy autót meg házat teremts neki a semmiből.

egy randira hívást megérdemel.

#2es meg egy provokatív férfi. Akkor látott puncit utoljára, mikor kijött az anyjából.

2022. nov. 21. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

5

Ekkora idióta vagy? Nem csak a csóró nők várnak el pénzes pasit! A gazdag családból jövő nők sokkal rosszabbak! Nekik még magasabb a léc a férfi kapcsán.

2022. nov. 21. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont most volt itt egy foszer panaszkodni. Fiatalon pucer seggel elvett egy gazdag not, apos beultette a ceghez. Kozben a no kiszeretett belole, nem tartotta ferfinak aki elert barmit is az eletben, a vegen mar tanyerokat vagott hozza undoraban es a ferfi itt panaszkodott, ha valik, palyakezdo lesz a sajat cegzettsegeben, csoro es kezdheti elolrol az eletet. Szerintem tanulsagos.
2022. nov. 21. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!