Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért tagadtok olyasmiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért tagadtok olyasmiket, amiket később magatok is bevallotok, hogy igaz? (80/20-as szabály)

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy mikor egy férfi kijelenti, hogy a felső 10-20% (felesleges a konkrét számokba belekötni, arányokról van szó) férfijai azok, akiknek jól megy a soruk a társkeresés terén.

Miközben máskor meg önmagatoknak mondtok ellent és jelentitek ki, hogy csak maximum az igazán jó pasiknál próbálkoztok be, vagy kezdeményeztek, illetve az igazán jó pasiknak több mindent elnéztek, más területen (karrier, stb.) alacsonyabban van a léc, mert a jó külsejük felhúzza az overall score-t.

Utána meg jönnek a terelések, hogy "nem csak a felső 20%-nak van párkapcsolata" miközben nem is erről volt szó, hanem arról, hogy kinél kezdeményeznek a nők, illetve kinél van olyan párkapcsolat, ahol nem kell kompenzálnia a jó pasihoz képest külső terén elszenvedett különbségeit mondjuk pénzzel vagy személyiséggel?

2020. nov. 22. 09:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Áldozatszerep, szép mutatása. Gondoljuk csak bele, a nők miket adnak a gyerekek fejébe, hogy mire vágynak... aztán amikor elkezd csajozni, találkozik a keserű valósággal...
2020. nov. 22. 09:16
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Én pedig azt kérdezném: férfiak, miért tagadjátok, hogy részetekről is ugyanez megy?

Egy szép nő lehet ostoba, tájékozatlan, műveletlen, humortalan, nulla karrierrel, korlátozó, mindenért balhézó, házimunkában sem jeleskedő stb. Egy ronda nőt alapvetően levegőnek néznek, elfordulnak tőle, neki kőkeményen nyomulnia kellene, mellé kompenzálnia is a fent említettek terén egy igen magas színvonal folyamatos, stabil hozásával, ha akar valamit.

2020. nov. 22. 09:20
 3/16 anonim ***** válasza:
18%

#2 milyen ugyan ezt? Pont erről voltak kutatások, vagy a férfiaknak az átlag nő az átlag nő, tehát a nők túlnyomó részét annak tekintik.

Viszont a nőknek az átlag férfi az a felső 20%-tól kezdődik, a több mint nyolcvan az átlag alatti.

Amúgy csak jelzem hogy a nulla karrier az vonzóbb mint a karrierista törtető kisebbségi komplexusos miss3,14csák... Akiknél minden felett áll a karrier, főleg az élet felett.

2020. nov. 22. 10:01
 4/16 anonim ***** válasza:
21%
2 el vagy tévedve
2020. nov. 22. 10:09
 5/16 anonim ***** válasza:
53%

Én nem tagadom, de nem is érdekel a dolog. Nem tudom, hogy mit vártok attól, hogy ezen vergődtök. Az életben soha nem fognuk a legtöbben nekünk nem tetsző férfit választani, akárhány kérdést írtok ide ki, akárhány reddit posztban sírnak, akárhány "férfimozgalmat" indítanak. Én legalábbis iszonyatosan biztosan nem.

Viszont, az számomra egy behatárolhatatlan dolog, hogy ki az a felső 20%, mert vannak hapsik, akik alapvetően sikeresek a nőknél, de én meg bottal sem nyúlnék hozzájuk, de olyan is, akitől én elájulok, de amúgy annyira nem a nők kedvencei. Abban úgy látom, hogy a siránkozók között sem szokott egyetértés lenni, hogy valójában mi kell a nőknek.

2020. nov. 22. 11:46
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Van egy alapszint, amit a ferfiaktol elvarnak a nok. 100 eve meg a ferfiak 99%-a teljesiteni tudta ezt a szintet, manapsag meg mar csak a fele. Elnoisedett a ferfi resze a tarsadalomnak, azok meg nem fognak kelleni a noknek. Sirnak, hisztiznek, nem mernek megszolalni, gyavak, celtalanok, nem tudnak kommunikalni. Ezekkel mit kezdjen egy no? Ezek a fiuk, potanyat keresnek maguknak, akit meg lehet dugni, nem pedig not.
2020. nov. 22. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem hinném, hogy feltétlen 10-20%-ról beszélgetünk, mert azért nem mindenkinek tetszik ugyanaz. Ez látom barátnőimen is, hogy sokszor olyanra mondja, hogy jóképű, akit én mondjuk nem tartok annak. De jó, egyezzünk ki 30%-ban. Akkor most miért válasszak számomra nem tetsző, nem vonzó férfit szánalomból? Akinek úgysem adnék ugyanannyit, mert nem kell. Viszont azt felejtitek el, hogy valaki hiába helyes, ha belül rohad. Azért a belső-külső nem árt, ha egyensúlyban van valahol és szerintem ennek fordítva is valahogy így kellene kinéznie, hogy olyan "kellemesen jól" nézzetek ki együtt mind belül, mind kívül. Ehhez nyilván mindenkinek, férfinek és nőnek is tudnia kéne, hogy ő hol áll, mit tud nyújtani és ki való hozzá. Sok embernek borzalmas önismerete van és 10-ből 8 esetben a legtöbb "lúzer" csávó menthető lenne, ha összeszedné magát fejben és néha külsőre is. Mondjuk jobb hajat vágatna, ami előnyösebb, esetleg formába vágná magát, hogy ápolt hatást keltsen. Ennyi.
2020. nov. 22. 12:21
 8/16 anonim ***** válasza:
27%

#6 nem keresnek pót anyát, ez csak a hozzátok hasonló hisztériás áldozat szerepet játszó "szegények" terjesztik, akik gyakran pót apukát keresnek, aki ki vakarja őket mindenből, jól (el)tartja...

A férfiak nagy része egy nőt keres akivel jól érzi magát meg lehet dugni igen, lehet vele tervezni, és ennyi.

egyébként igen az az alap szint nőtt meg nagyon az utóbbi években amit elvárnak a nők. 100 éve még egyszerű volt, teljesíteni lehetett. Ma viszont már a csillagos ég a határ. A férfiak igényei viszont nem annyira változtak.

2020. nov. 22. 12:23
 9/16 anonim ***** válasza:
45%

"Pont erről voltak kutatások"

Milyen kutatások? Lúzer/incel oldal agymenese?

2020. nov. 22. 12:30
 10/16 anonim ***** válasza:
6%
#9 az ilyen oldalakban, érintettként neked van tapasztalatod, így te tudod.
2020. nov. 22. 12:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!