Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért tagadtok olyasmiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért tagadtok olyasmiket, amiket később magatok is bevallotok, hogy igaz? (80/20-as szabály)

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy mikor egy férfi kijelenti, hogy a felső 10-20% (felesleges a konkrét számokba belekötni, arányokról van szó) férfijai azok, akiknek jól megy a soruk a társkeresés terén.

Miközben máskor meg önmagatoknak mondtok ellent és jelentitek ki, hogy csak maximum az igazán jó pasiknál próbálkoztok be, vagy kezdeményeztek, illetve az igazán jó pasiknak több mindent elnéztek, más területen (karrier, stb.) alacsonyabban van a léc, mert a jó külsejük felhúzza az overall score-t.

Utána meg jönnek a terelések, hogy "nem csak a felső 20%-nak van párkapcsolata" miközben nem is erről volt szó, hanem arról, hogy kinél kezdeményeznek a nők, illetve kinél van olyan párkapcsolat, ahol nem kell kompenzálnia a jó pasihoz képest külső terén elszenvedett különbségeit mondjuk pénzzel vagy személyiséggel?

2020. nov. 22. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem kicsit tegyük tisztába ezt a 80/20-as szabályt.

Ez egy felmérésből ered, amit amerikai társkereső oldalak készíttettek és aminek az eredménye reprezentatív, és nem "szerintem, úgy gondolom, a környezetemben azt látom" féle szubjektív vélemény. Viszont pontosan ebből adódik az is, hogy ez nem minden nőre igaz, sőt, még csak nem is a fiatal és fiatal felnőtt nőkre. Ez kizárólag a társkereső oldalakat használó nőkre vonatkozik, az ő szokásaikat mérték fel, az ő véleményüket kérdezték meg és ebből született ez az eredmény. Így az is könnyen belátható, hogy nem véletlenül vannak ők egyedül. Ingatlanos hasonlattal élve: van 5 millió forintjuk és ezért új építésű lakást szeretnének (ami minimum az ötszörösét éri még vidéken is), mindezt azért, mert állításuk szerint ők bizony keményen megdolgoztak azért az 5 millió forintért. Csakhogy ez senkit nem érdekel. az 5 millió az akkor is annyi, ha a szüleitől kapta, ha lottón nyerte, vagy ha örökölte. Az ingatlan értéke ettől még 25 millió marad, amit ha ki tud fizetni akkor rendben, ha nem, akkor viszlát. Ez az, amit az érintett nők képtelenek megérteni, miközben ekézik a többi csajt, akik reálisan mérték fel a helyzetüket és a szintén 5 millióból vettek egy használt lakást és hajlandóak kicsit dolgozni is vele (időt és energiát belefektetve), nem csak a készbe akartak beleülni. Másoknak meg épp őket hozzák fel példának, hogy "de hát az olcsóbb ingatlanok is elkelnek".

2020. nov. 22. 13:20
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

A való életben nincs ilyen szabály.

Az, hogy nekem nem tetsző illetővel nem jövök össze, egyértelmű akkor is ha férfi vagyok és akkor is, ha nő vagyok.

De amúgy nő vagyok. A társkeresőn az izmos macsókat, autóval, órával pózolókat,túl jóképű bringás/deszkás/motoros pasikat eleve meg sem nézem, ritkán is írnak rám ilyenek, de a mégis rám írnak, szex reményében teszik, nem komoly kapcsolatért.

Én eleve az átlagból válogatok átlagos nőként, mert tudom, hogy nem tudnám a lépést tartani ilyen macsó fickóval és nem is akarnám. A hülye elvárásaira sincs szükségem, hogy úgy nézzek ki, mint egy barbi baba.

Szóval az átlagos pasikból, akik eleve NEM a felső 10-20%, de nem is az alsó, kiválasztom azt, akit szimpatikusnak találok és van benne valami vonzó és férfias. Nem baj, ha kopaszodik, ha van egy kis pocakja, ha nem túl magas, ha nem igazán jóképű. De legyen benne valami, ami megfog. Ha a levelezésnél, telefonon nem okoz csalódást (intelligens, kulturált férfi, tud viselkedni stb) akkor találkozunk és meglátjuk.

Teszem ezt azért mert én is átlagos nő vagyok, valahol a közép mezőnyben, van aki szépnek tart, van aki csúnyának, ideálisnak tartom a hozzám hasonló külsejű, végzettségű, eszű férfit akivel közösek a céljaink, terveink. És ez jócskán nem a felső 10-20% hanem talán felső 40-50% de én is ebben vagyok benne nőként kb.

2020. nov. 22. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Miert kell szabalyozni egy olyan dolgot, mint az ismerkedes es szerelem? Erzesbol nem lehet?
2020. nov. 22. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Én nem kezdeményezek férfiaknál egyáltalán, max. jelzek (nem azért, mert úgy gondolom, a férfi dolga lenne, de úgy döntöttem, hogy én nem fogok). Attól még nem a gyk-n panaszkodó férfiak által behatárolt 20%-nak van nálam csak esélye (pl. az exemre, akivel 6 évig együtt voltam, az összes tipikus felsorolásból az volt egyedül igaz, hogy nem alacsony, azon kívül túlsúlyos volt, többet kerestem nála, nem volt bunkó, nem volt lakása, kocsija, nem modellarca volt). Persze minden jöttmenttel nem fogok összejönni, és sztem egészséges módon válogatok, de sosem tipikus felszínes dolgok alapján.
2020. nov. 22. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
8-as. Milyen szint? 50 eve meg azt irtak az autok kezikonyvebe, hogyan kell szelephezagot allitani, ma meg azt, hogy ne idd meg az akkumulator folyadekot. Van szintkulonbseg, nem is kicsi.
2020. nov. 22. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
8%

#15 most is ezt írnák, ha kéne szelephézagot állítani... de a hidrotőke miatt nem kell ;)

Motoroknál ott van a kézikönyvben, hogy szedd darabokra. A maiaknál is.

Szóval milyen szintkülönbség?

2020. nov. 22. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!