Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erre a szabály?
Figyelt kérdés
Pl. fingani vagy büfögni, hogyan és mikor lehet egy kapcsolatban? Már az elején adjam tudtára...vagy várjak vele, amíg jól beérik?2021. júl. 29. 23:59
A kérdező szavazást indított:
Adjak gázt
Vegyek vissza
Mehet minden egyszerre
16 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nincs szabály! Elsőre elnézést kérsz, ha teheted félre vonulsz. Később meg már tudod, hogy hogy viszonyul ehhez, aszerint megoldod.
2/10 anonim válasza:
Normalis mertekben lehet szerintem az elejen is, illetve az arra alkalmas kornyezetben, tehat fingani max otthon, bofogni meg otthon es ha nagyon muszaj, kocsmaban a sor felett.
De egy folyamatosan fingo-bofogo pasi akkor sem lenne vonzo, ha mar jo ideje egyutt vagyunk. Az ilyen menjen orvoshoz, mert gyomorbajai lehetnek.
3/10 anonim válasza:
Várj a finggal, míg jól beérik, aztán adjad a gázt. 😃
4/10 anonim válasza:
Esetleg nézd meg egy illemszabály könyvben.
2-es: előbb vagy utóbb mindegyik egy fingós-böfögős lesz otthon. :) :) :) Évtizedekig nincs az az ember, aki tudná kontrollálni ezeket a dolgokat.
5/10 anonim válasza:
Keress egy hobbit vagy olvassál...
6/10 anonim válasza:
Semmikor.
Aki tahó, keressen magának másik bunkót, és emésszenek közösen, vegetáló állatok módjára. Akár ehetsz a wc-ből, ha már az asztalnál úgyis ürítesz. Egészségedre.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked akár a szádba is bármikor. :))
2022. júl. 15. 17:43
8/10 anonim válasza:
Mi együtt élünk és semelyikünk se ereszt semmit a másik orra alá. Ezt meglehet tanulni kontrollálni. De ezek a "mi szabályaink". Ti ki kell építsetek egy saját rendszert ami nektek megfelelő. Ez jön idővel.
9/10 anonim válasza:
Szerintem bofogni fingani abszolut nem egeszseges egy kapcsolatba se az elejen se tobb ev utan. Szerintem ki lehet menni ha fingani kell meg bofogni, elvonulni el lehet, nekem se lenne tul izgato ha az orrom ala szarna a csajom meg tobb ev utan se...
10/10 anonim válasza:
Ez természetes, hogy fingik, büfög az ember. Amíg nem a másik pofájába bűzölsz nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!