Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy egy ilyen férfi mint a kollégám 7 éve egyedül?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám a Tomi, aki 37 éves. Én még olyan jó embert életemben nem láttam, de amellett olyan humora van hogy Imádunk vele lenni végig röhögjük vele az egész munkát, éa hihetetlen intelligens férfi, matematika szakot is végzett, de egyáltalán nem kocka és nem furi. Oké nem egy macsó alfahím nagyon pici pocak befigyel de szerintem teljesen átlagos kategória abszolút nem kopaszodik majdnem 180 centi magas szerintem egyáltalán nincs vele baj ilyen szinten ilyen segítőkész jólelkű rendes férfi, tényleg nem láttam még ilyen férfit, kollégákat meghívja ebédre, ahol tud segít, támogat mindenkit, ha valami baj van akkor tudjuk hogy Tomihoz kell menni, mert hihetetlenül meg tudja nyugtatni az embert, tényleg egy nagyon jó férfi. Ha nem lenne vőlegényem szerintem simán összejönnék vele pedig nem az esetem, Kérdeztük tőle, Hogy hogy nincsen barátnője felesége vagy mi a probléma azt, mondja hogy hát kevés a normális nő aki akarna is tőle valamit...
2023. okt. 30. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

Szépen fényezted magadat, ez nagyon átlátszó.

Ha nincs olyan külsőd ami megmozgatja a csajokat, akkor nem számít milyen ember vagy.

2023. okt. 30. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Én is 37 éves vagyok

Igazából egyszerűen nem akarok pákapcsolatot,nem akarok gyereket se.

Élvezem a szingli egyedüllétet.

2023. okt. 30. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Nincs olyan külsőm ami megmozgatja a csajokat, mégis van feleségem :D
2023. okt. 30. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
18%

Mint mindenki másnál, akinek nincs párja DE AKAR. A kereslet nem találkozik a kínálattal.

Te összejönnél vele, de van vőlegényed, így sztornó.

Dzsesszika szintén összejönne vele a cigánysorról, de Tomival nem egy szinten van, nem akarna ilyen nőt magának.

Neki tetszik Julcsi a HR osztályról, de Julcsinak meg ugyanúgy nem az esete, mint neked, de még a személyiségét se tartja vonzónak, neki jobban bejön Gábor a marketingrészlegről, aki egy nárcisztikus tetű, de Julcsi szerint "van benne valami ellenálhatatlan sárm".

Arról nem beszélve, hogy aki ennyire jó ember, ahogy leírtad az vagy valamit kompenzál, ami csak kapcsolatban derülne ki, vagy ritkább esetben ténylegesen ennyire naiv, az meg csak az olyan nőket vonzza, aki ki akarja használni. Ha a naivság és őszinte jóság magas intellektussal párosul nagyon rossz, mert ezt már az ismerkedés fázisában felismered, hogy a másik miért, mi célból akar veled időt tölteni.

Illetve bármennyire nehéz ezt feldolgozni, nőkből van már egyre több, aki nem akar komoly kapcsolatot, mert rájött, hogy neki abban nincs előnye, túl nagy a kötöttség számára, a szexet megkapja a szemrevaló alfahímtől, az érzelmi részét a kisállatától a mély kapcsolódásokat pedig a barátaitól, családjától, a munkajövedelméből eltartja magát, senki nem szól bele sem a karrierválasztásába, sem abba, hogy hova megy, meddig marad ki, nem kell elszámolni senkinek semmiről. Lényegében minél sikeresebb egy nő, annál inkább ide sorolható, mert annál inkább előnyét élvezi a szabadságnak és függetlenségnek és a kötődési vágyat is annál inkább saját maga szeretné szabályozni (amikor ő kötődni akar, akkor kiharcolja, mint a macska, amikor nem, akkor pedig így jártál, egyéni szoc probléma, hogy neked ilyenkor lenne szükséged támogatásra, mikor ő csajos bulin vagy jógaórán van vagy épp karriert épít, amúgy is legyél férfi, ne nyafogj, a végén még lecserél).

Ez meg így a legtöbb férfinak nem vonzó és pont azok vállalnák őt be ilyen feltételekkel, kötnének kompromisszumot, akikkel szemben ő ugyanezt érezné, hogy nem éppen egy ilyet képzelt el maga mellé. Aki mindenben tetszene neki, azért meg kéne neki változni, de azt ő nem akar. Őt fogadják el 100%-ban olyannak, amilyen (önzőnek, de ő individualistának mondja magát).

Aki pedig párkapcsolatot akar, az legtöbbször a gyerek miatt akarja. Másodsorban (ha nem akar gyereket) az anyagi biztonság miatt, amit persze ritkán fog bevallani. Közben ugyanazzal a lendülettel erőlteti rád magát, mint egy prostituált, akinek szintén nem jön be a kuncsaftjai többsége.

Illetve vannak még az alacsonyan lógó gyümölcsöt vadászó nők, akik megelégszenek a felerezsizéssel vagy odabútoroznak egy lakással rendelkező férfihoz vagy aki elég nagyvonalú, hogy nem kéri el az albérleti díj felét, a lakáshitelét meg ne is legyen pofája, hiszen az az övé lesz, akkor írja is a csávó a csaj nevére a felét, így korrekt (az albérlet meg a főbérlőé marad, de ott valahogy mégis ritkábban vitatkozik a csaj, hogy nem fizeti a felét).

És még egy jelenség, amit megfigyeltem mostanában. A túl jó emberek sok nőnek azért nem jönnek be, mert ők már előre úgy tervezik, hogy valami miatt szakítanak és akkor szexelnek egyet mással vagy eltűnnek hosszabb időre és "akkor nem voltunk együtt" címszóval nem fogod megtudni, hogy hova. Ha kibékülsz kibékülsz, ha nem, akkor megy az élet tovább. Ezt pedig lelkiismereti okok miatt sokkal könnyebben megteszik bizonyos nők akkor, ha vannak hibái annak a férfinak, akár egészen kicsi hibái, amikből lehet csinálni bolhából elefántot. Ha Tomi annyira jó ember, hogy még a fogkrémes tubust is a jó helyen nyomja meg és a vécédeszkából sincs veszekedés vagy abból, ha a nő random átszervezi a programokat egyoldalúan és ennek ellenére ő maga önmaga után rendet tart, de a nőtől fordítva nem várja el, hogy ne dugítsa el a hajával a lefolyót, vagy ha igen, akkor készségesen saját zsebből fizeti a duguláselhárítót és nem tesz még vicces megjegyzést sem a nőre, akkor mégis mi a fészkes fenéből tudna a nő előre megfontolt veszekedést kreálni, hogy végre kiereszthesse a gőzt?

Ha Tomi sértődés nélkül elengedi akkor is, ha ő csak annyit mond, hogy "Most elmegyek csajos bulira és lehet, hogy valamelyik barátnőmnél alszom, majd reggel, de lehet, csak délután jövök." akkor mi a pláne abban, ha a nő bepasizik? Ha Tomi ír neki egy "Jóéjszakát, szerelmem!" üzenetet, miközben épp a második menetet nyomja le a szórakozóhelyen felszedett random csávóval, akkor még ő érzi mocskosnak magát. Legalább annyi lenne ebben a jó emberben, hogy ilyenkor ő is elmegy pasis bulit tartani, ha már annyira nyomoronc, hogy ő nem csalja meg a csajt, hogy 1:1 legyen, legalább igya csatakrészegre magát otthon a haverokkal meg heverjenek mindenhol sörös meg pizzás dobozok, ami után a nő összetakaríthat, így felhúzhatja magát, hogy "jogos volt a megcsalás, ilyen tetűt el is kéne hagyni, de hát nem hagyom el, mert..." és itt nem viszi tovább a gondolatmenetet, mert tudja miért nem hagyja el. Pedig pont a sráccal szemben lenne korrektebb...

2023. okt. 30. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Kamu. Szánalmas.
2023. okt. 30. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igényes és válogatós férfi. Főleg a nő személyisége számít neki. Ma nálunk sokan vannak gondban, akik ilyen paraméterek mellett keresnek társat. A leírás szerint szimpatikus férfi lehet, ha független lennék, lehet, hogy nekem bejönne, csak én jóval idősebb vagyok.

Csinos, fiatal nőként én is volt, hogy sok évet inkább egyedül töltöttem, mert nem találtam olyan férfit, aki az igényeim szerinti és független is lett volna.

2023. nov. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!